Beko WMB61242S – masina de spalat cu Baby Protect

Banuiesc ca esti in cautarea unei masini de spalat. Stiu cum e! Te gandesti sa fie un raport proportional calitate-pret, apoi intri in detaliu si incerci sa afli daca masina de spalat care a trecut primul test ti se potriveste, adica se potriveste nevoilor tale.

Mi s-a zis ca e doar o masina de spalat dar daca privesti in detaliu ai sa iti dai seama cat te poate ajuta o masina de spalat atunci cand ai nevoie.

Eu am gasit masina de spalat rufe Beko WMB61242S, nici prea scumpa, nici prea complexa, nici prea simpla. Utila si simpla!

O sa va enumar si pe alocuri descriu cateva caracteristici ale masinii Beko WMB61242S ca sa o descoperiti si voi.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat rufe Beko WMB61242S[/alert-note]

Aceasta are tipul de incarcare frontal, este de dimensiuni 84x60x50(lxLxA cm), are tip de afisaj LCD, material cuva din polipropilena si al tamburului din otel inoxidabil. Ce este deosebit la aceasta masina de spalat este culoarea Silver care ofera o anumita elegant caminului tau.

Beko WMB61242S are capacitatea de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rpm(rotatii pe minut) dar poate fi reglata iar clasa de eficienta energetic A++, ceea ce inseamna, conform standardelor europene, aceasta face parte din categoria superioara in ceea ce priveste consumul de energie dar si al calitatii spalarii.

Beko WMB61242S

In ceea ce priveste functiile masinii Beko WMB61242S, acesta detine: control electronic, sistem automat de reglare a consumului de apa, control electronic al balansului, sistem control exces apa, Baby Protect si dispozitiv pentru detergentul lichid.

Chiar daca Beko WMB61242S un numar de 16 programe de spalare nu este greu de folosit deoarece programele sunt destinate sa ofere o curatire eficienta a hainelor in functie de tipul tesaturii si nu numai.

De exemplu, programul de spalare Dark Care ofera o protectie sporita hanelor de culori inchise prevenind decolorarea.

Alte programe folositoare sunt: Eco Clean 20 °C, Dark Care, Daily Express, Xpress Super Short, Camasi, Quick wash, Antisifonare.

Unul din programele de spalare care pe mine ma ajuta in mod special este cel antisifonare, avand un seviuciu care imi impune o tinuta impecabila, trebuie sa fiu mereu fara cute si stiti ca nu toate camasile au acelasi material de calitate care se calca usor. Acest program ma ajuta, nu va imaginati ca scot hainele calcate dar nu le sifoneaza foarte tare.

V-am prezentat masina de spalat Beko WMB61242S , utila mie, sper ca si voua!