Lenovo IdeaPad G510 – laptop cu Intel® CoreTM i3

Ma gandesc ca stii ca tehnologia a evoluat tot mai mult si daca citesti acest articol vrei un laptop.

Vorbeam zilele trecute cu un prieten si imi zicea ca are un laptop vechi si ca ar vrea sa isi cumpere o tableta. Te intrebi acum ce treaba are tableta cu laptop-ul, asta l-am intrebat si eu.
I-am recomandat Lenovo IdeaPad G510. De ce?

Lenovo IdeaPad G510 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCL Led, rezolutie 1366×768, HD si VibrantView, toate aceste caracteristici ne dau imagini clare si luminoase care protejeaza ochiul.

Hard disk de tip HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai unde stoca multitudinea de imagini sau video pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de muzica care e foarte importanta in zile plictisitoare.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul Lenovo IdeaPad G510[/alert-note]

Avand USB 3.0 SuperSpeed transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea banda mai mare.Procesorul laptopului Lenovo IdeaPad G510 este Intel® CoreTM i3. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptopuri.

Lenovo IdeaPad G510

Model procesor 4000M cu un numar de 2 nuclee, tehnologie 22 nm, frecventa 2400 MHz, cache 3072 KB si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4600.

Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 4 GB si frecventa de 1600 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator. De asemenea, Lenovo IdeaPad G510 are placa video AMD Radeon R5 M230 2GB, ceea ce da suficienta putere pentru jocuri 3D. Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor
simti ca esti alaturi de ei.

Imi zicea ca pastreaza laptop-ul asta si isi i-a tableta ca o poate lua peste tot. Pai bine, si laptop-ul a fost creat tot pentru a avea flexibilitate in deplasare. Logic, nu? Nu am inteles logica prietenului meu, asa ca i-am recomandat sa vanda laptopul si sa puna banii pe care ii obtine pe el, plus banii rezervati pentru tableta, plus daca e nevoie si alti bani si sa isi cumpere un laptop nou si mult mai performant care sa ii satisfaca toate nevoile.

Logica mea, de ce sa iti cumperi 100 de aparate cand poti sa iti iei 1 care sa le faca pe toate!