Beko WMB71242M – masina de spalat ECO

Nu stiu de ce dar firma BEKO imi ofera incredere. Stii sentimentul ala care ti-l da o persoana draguta pe care o cunosti pentru prima data dar nu stii de unde vine, asa e firma Beko pentru mine. Daca la alte firme am ezitari la aceasta nu.

Cu timpul am aflat de ce si nu m-a dezamagit.

De curand am descoperit masina de spalat Beko WMB71242M, va spun sincer ca de nevoie.

Aceasta beneficiaza de dotari standard pe care le gasiti si la alte masini de spala, cum ar fi: display LCD, vizibil si simplu de folosit, culoare alba usor de incadrat in baie sau bucatarie.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat rufe Beko WMB71242M[/alert-note]

Capacitatea de incarcare a masinii de spalat Beko WMB71242M este de 7 kg, un plus fiind un kilogram in plus, iar viteza de centrifugare este de 1200 rpm. Este o viteza optima deoarece in functie de rpm, ceea ce inseamna rotatii pe minut, hainele tale vor iesi mai stoarse iar uscarea lor va fi mai rapida.In plus, aceasta are si selector centrifugare, ceea ce inseamna ca poti folosi o viteza mai mica pentru hainele pe care le consideri delicate.

Masina de spalat rufe Beko WMB71242M

Ce este deoasebit la masina de spalat Beko WMB71242M: functii si programe.

Asa cum am mentionat mai sus, aceasta masina de spalat detine functia selector centrifugare dar si sistem de reglare a consumului, sistem de siguranta pentru copii, sistem electronic de control al balsamului.

Pe langa aceste functii avem si 16 programe, nu o sa le enumar pe toate dar o sa va descriu in cateva cuvinte programele importante, pentru mine si cred ca si pentru voi.

Probabil ati patit ca in zilele calduroare si nu numai sa faceti alegie pentru ca pe hainele voastre au ramas urme fine de detergent in tesatura, eu am patit si senzatia de mancarime este groaznica. Masina de spalat Beko WMB71242M vine cu un program Antialergic. Acest program spala la fel de bine ca oricare alt program doar ca acorda mai multa importanta clatirii pentru a nu ramane nici cea mai mica urma de detergent in tesatura.

Pe langa programele uzuale, aceasta mai detine: Camasi, Xpress Super Short, Quick Wash(Express).

Programul Eco Clean 20°C poate fi folosit pentru haine din bumbac sau usor murdare, poti spala o cuva de haine de maxim 3,5 kg, rapid si economic.

Ce mi-a atras atentia la masina de spalat Beko WMB71242M este clasa de eficienta energetica A++, aceasta clasa este atribuita doar celor cu consum economic de energie.

Asa cum am spus la inceputul articolului firma BEKO imi ofera incredere.