Daewoo DWD-MH1011 – masina de spalat ieftina

O masina de spalat eficienta si la un pret rezonabil este Daewoo DWD-MH1011.

Avand un design simplu de culoare alba si afisaj de tip LED se incadreaza perfect in orice decor al caminului.

Capacitatea de incarcare este de 6 kg ceea ce este perfect pentru o masina de spalat de familie, ce trece de 6 kg avem de-a face cu un consum mult mai mare, logic capacitate de incarcare mai mare duce la un consum mai mare..

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat Daewoo DWD-MH1011 este A, in present majoritatea detin clasa A, doar cele mai noi au clasa A++ sau A+++, diferenta nu este majora. Aceasta masina de spalat are viteza de centrifugare de 1000 rpm(pentru cei ce nu stiu ce inseamna rpm=rotatii pe minut).

Pe langa viteza de centrifugare buna, masina de spalat Daewoo DWD-MH1011 are un program special Baby Care centrifugare care regleaza viteza de centrifugare in asa fel incat hainele sa nu se deterioreze si sa fie stoarse foarte bine, inca un plus pentru aceasta.

Daewoo DWD-MH1011

Daewoo a creat aceasta masina de spalat special pentru cei care nu doresc sa isi bata capul detalii tehnice, programele de spalare sunt simplu si logic structurate, nu trebuie sa stai la fiecare spalare cu manualul de instructiuni in fata si nu gasesti butoane care nu stii la ce folosesc, comod si eficient.

Materialul din otel inoxidabil al tamburului ajuta pe termen lung deoarece ofera o protectie sporita si se deterioreaza mult mai greu.

Masina de spalat Daewoo DWD-MH1011 are nivelul de zgomot la centrifugare normal, acesta este de 73 dB(A), ceea ce inseamna ca vecinul nu poate sa vina sa faca scandal ca masina de spalat se aude tare deoarece si a lui face la fel.

Consumul mediu anual de apa este de 9460 litri, multi ignora acest aspect al masinii de spalat dar in timp acesta este un mod de amortizare.

Din punctul meu de vedere aceasta masina de spalat Daewoo DWD-MH1011 atat ca pret cat si ca intretinere si consum, daca nu esti dispus sa platesti sau ti-ai alocat putini bani pentru o masina de spalat, aceasta este cea mai buna alegere.