Beko WMY101444LB1 – Clasa A++ si capacitate mare de incarcare!

Maşinile de spălat rufe Beko cu clasa de eficienţă energetică A+++(-10), oferă reduceri consistente în ceea ce priveşte consumul de energie electrică precum şi performanţe superioare în spălarea rufelor.

Această maşină de spalat rufe Beko WMY101444LB1 este un tip de aparat electrocasnic cu încărcare frontală, beneficiind de o capacitate de încărcare sporită de 10 kg, având o deschidere a hubloului de 170 de grade. Fiind dotată cu un număr de 16 programe de spălare, cu funcţii speciale şi tehnologii, aceasta spală rufele într-un mod performant şi eficient. Programele deţinute sunt împărţite pe categorii de ţesături, pentru a spăla rufele eficient şi fără să le deterioreze, astfel încât acestea să rămână la forma lor iniţială.

Pentru persoanele cu alergii sau cu pielea sensibilă, maşina de spălat Beko  WMY101444LB1 a fost dotată cu un program special Extra clătire, însemnând că rufele sunt clătite suplimentar pentru a elimina orice urmă de detergent. Programul rapid oferă o spălare rapidă a rufelor, pentru momentele când timpul tău este limitat. Programul prespălare înmoaie rufele foarte murdare, pentru a le reda după spălare albe şi foarte curate. Pe lângă cele 16 programe, Beko a mai adăugat câteva programe speciale pentru a oferi performanţă şi siguranţă în modul de spălare a rufelor.

res_bb5a21b2deee3fa4eb400e6ff0788080_450x450_ifvr

Programul Duvet reprezintă o noutate oferită maşinilor de spălat, acesta fiind destinat spălării pilotelor de dimensiuni mari şi pentru îndepărtarea acarenilor din ele. Programul Baby Protect+ oferă performanţe deosebite la spălarea şi clătirea rufelor ce necesită tratament special, fiind recomandat cel mai ades pentru scutecele şi hăinuţele bebeluşilor. Cu Expres Zilnic rufele puţin murdare şi nepătate, sunt spălate în doar 39 de minute la o temperatură de 30 de grade. Cu Expres Super Rapid poţi spăla o cantitate de 2 kg de rufe la o temperatură de 30 de grade în doar 14 minute, destinat spălării prosoapelor, batistelor, şosetelor sau tricourilor. Cu programul Împrospătare, poţi spăla hainele care nu sunt murdare, dar necesită o reîmprospătare şi  îndepărtarea mirosurilor într-un program rapid de doar 17 minute. Aqua 40C 40 grade oferă o spălare eficientă a rufelor în 40 de minute la o temperatură de 40 de grade. Cu Hygiene 20, rufele puţin murdare, sunt spălate în modul economic, într-o perioadă scurtă de timp, la o capacitate de încărcare a rufelor de 3,5 kg.  Auto Curăţare este destinat igienei curăţării cuvei la un interval de 20 de cicluri de spălări. Printre toate aceste programe şi programe speciale se mai regăsesc şi alte programe standard precum bumbac, lână, sintetice, delicate, spălare manuală.

Funcţia specială Night Mode  rulează programul de spălare într-un mod atât de silenţios încât poţi spăla rufele chiar şi noaptea. Această maşină de spălat rufe mai are şi alte funcţii speciale precum,  Afişare timp spălare rămas, Sistem electronic de control al balansului, Sistem control exces de apă, Urmărire programe principale, Informaţii display, Programare întârziată.

Deţine un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB iar la spălare de 54 dB, însă cu funcţia specială Night Mode, aceasta devine practic fără-zgomot. Cuva are un design special Aqua Were ce crează condiţii optime de spălare a rufelor, asigurând o curăţare eficientă şi blândă. Forma cuvei şi a paletelor permit o mişcare a rufelor într-un ritm lent ce imită mişcarea valurilor.

Motorul Pro Smart Inverte este unul de tip brushless ce oferă un nivel de zgomot foarte redus, fără vibraţii, control al turaţiei şi eliminarea fenomenului electrostatic. Această tehnologie oferă o durabilitate maximă în funcţionare, beneficiind de o garanţie a motorului, de 10 ani.

Aqua Fuzion oferă economie la consumul de energie electrică, apă şi detergent în timpul spălării rufelor, economisind anual o cantitate de 5,5 kg detergent.

Dimensiunile maşinii de spălat Beko  WMY101444LB1 sunt de 84 x 60 x 60 cm şi are un design de ultimă generaţie, cu carcasa de culoare alb,  cu panou de afişaj de tip LCD, dându-i o notă  superioară de imagine. Raportând preţul la calitatea produsului, acesta nu este foarte mare iar dacă îţi doreşti o maşină de spălat inteligentă, ţi-o recomand cu toată încrederea.