Beko WMY71233LMB3 – masina de spalat cu sistem automat de reglare a consumului de apa

Sunt barbat, nu cred ca ar trebuii sa ma preocupe care este cea mai buna masina de spalat, am alte lucruri mai importante care ma preocupa. Dar atunci cand stai singur, trebuie sa iti utilezi casa singur. Si cum orgoliul masculin e mare, incepe sa te preocupe si masina de spalat, doar nu o sa o suni pe mama sa o rogi sa vina cu tine la cumparaturi.

Si uite asa a inceput sa ma preocupe masinile de spalat. Am cautat si mi-am cumparat Beko WMY71233LMB3, nici prea scumpa, nici prea complexa, nici prea simpla. Utila si simpla!

O sa va spun si pe alocuri descriu cateva caracteristici ale masinii Beko WMY71233LMB3 ca sa o descoperiti si voi.

Aceasta masina de spalat are tipul de incarcare frontal, este de dimensiuni 84x60x50(lxLxA cm), are tip de afisaj LCD, material cuva din polipropilena si al tamburului din otel inoxidabil. Ce este deosebit la aceasta masina de spalat este afisajul LCD care ofera o anumita elegant acesteia.

Beko WMY71233LMB3 are capacitatea de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare 1200 rpm(rotatii pe minut) dar poate fi reglata iar clasa de eficienta energetic A+++, ceea ce inseamna, conform standardelor europene, aceasta face parte din categoria superioara in ceea ce priveste consumul de energie dar si al calitatii spalarii.

Beko WMY71233LMB3

Chiar daca Beko WMY71233LMB3 un numar de 15 programe de spalare nu este greu de folosit deoarece programele sunt destinate sa ofere o curatire eficienta a hainelor in functie de tipul tesaturii si nu numai.

De exemplu, programul de spalare Dark Care ofera o protectie sporita hanelor de culori inchise prevenind decolorarea.

Alte programe folositoare sunt: baby protect, expres super rapid, daily express, hygiene 20, stoarcere + evacuare, clatire, Dark Care, camasi, Freshen Up, Mix 40 °C, spalare rapida

Unul din programele de spalare care pe mine ma ajuta in mod special este cel baby protect, am pielea extrem de sensibila si fac alergie la detergent, asa ca trebuie sa clatesc foarte bine hainele ca detergentul sa nu ramana in tesatura. Acest program ma ajuta, deoarece are un sistem special de clatire care indeparteaza detergentul din tesatura.

In ceea ce priveste functiile masinii Beko WMY71233LMB3, acesta detine: Tehnologie AquaFusion, sistem automat de reglare a consumului de apa, control electronic al balansului, sistem control exces apa, Baby Protect si dispozitiv pentru detergentul lichid.

Nu am crezut ca o sa ma intereseze o masina de spalat dar masina de spalat Beko WMY71233LMB3 m-a impresionat.