Samsung WF60F4E0N2W – masina de spalat cu diagnosticare inteligenta

Am ramas fara masina de spalat, asa ca am inceput cautarile prin magazine si pe internet.

Am gasit masina de spalat  Samsung WF60F4E0N2W perfecta pentru mine.Cu totii stim ca Samsung este un brand renumit, mereu vine si cu ceva nou si revolutionar.

Design-ul este atractiv si se  incadreaza perfect in decorul caminului si fiind usor curbata nu trebuie sa iti faci griji atunci cand, spre exemplu, copilul tau incepe sa mearga in picioare

Samsung WF60F4E0N2W incorporeaza tehnologia Touch of Color™ , care adauga o transparenta profunda si eleganta in designul controlului principal rotativ, JOG DIAL si al butoanelor. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere Touch Control.

Ca orice om cu serviciu, timpul meu liber este limitat, trebuie sa merg la job 8 ore, apoi sa fac si curat prin casa, nu pot sta daca nu am curatenie in casa si bineinteles trebuie sa spal si rufe ca altfel nu am cu ce ma imbraca zi de zi, ma intrec deja daca zic ca vreau sa ies si in oras cu prietenii. Cu programul de spalare de 15 minute, le pot face pe toate, mai ales ca hainele mele nu sunt murdare ca si cum a-si fi lucrat pe santier, sunt doar folosite o zi. 15 minute sunt de ajuns pentru o spalare a articolelor mele de imbracaminte.

Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W

Cand masina de spalat turuie trebuie sa chemi instalator, acesta iti i-a bani doar pentru privit.

Masina de spalat  Samsung WF60F4E0N2W are” instalatorul” incorporat, cu noua functie de Diagnosticare inteligenta vei fi anuntat chiar masina ta de spalat cand are defectiuni, din faza incipient si ofera solutii de remediere cu ajutorul unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Un ajutor atunci cand spalati mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara a fi nevoit sa modificati setarile, nu mai este nevoie sa reprogramati ciclul de fiecare data. Functia Memo Ultimul Program pastreaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apasati pe pornire si sa spalati o noua incarcatura..

Avand capacitatea de incarcare de 6 kg, poti spala toate camasile sotului dintr-o sigura spalar. Dat fiind ca are viteza de centrifugare de 1200, ele nu se vor sifona, iar munca ta va fi mult mai usoara.

O masina de spalat este utila, ba chiar necesara in orice gospodarie. Samsung WF60F4E0N2W este exact ce am nevoie.