Beko WMY71483LB2 – masina de spalat rufe economa

Eficienta, deosebit de silentioasa, impresionanta! Toti clientii care au cumparat-o deja, o recomanda cu incredere. Este vorba despre masina de spalat Beko WMY71483LB2. Haideti sa aflam impreuna de ce.

Beko WMY71483LB2 este o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de 7 kg (medie, avand in vedere ca intervalul este intre 5 si 10 kg) si are viteza de centrifugare de 1400 rpm – adica maxim cat putem gasi pe o masina de spalat. Din feedback-ul oferit de clienti aflam ca este silentioasa si ca puteti sa spalati chiar si noaptea caci nu veti fi deranjat de zgomotul pe care il produce in functionare.

Face parte din clasa energetica A+++, cea mai inalta clasa de eficienta cand vine vorba despre economisirea resurselor. Din acest punct de vedere puteti fi linistit caci sumele de pe facturile de energie nu vor deveni ingrijoratoare.

Garantia oferita reprezinta un alt avantaj puternic al acestei masini. Daca va grabiti puteti prinde oferta speciala prin care veti beneficia de garantie 5 ani in loc de 2 ani de zile. In plus, motorul beneficiaza de garantie 10 ani, fiind unul din cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Motor ProSmart Inverter nu este prevazut cu perii de carbon si reuseste sa mentina un nivel redus de zgomot chiar si la o viteza de 1400 rpm. Nu veti simti vibratiile din timpul functionarii, pentru ca exista un control precis al turatiei iar emisiile electromagnetice sunt eliminate.

Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Beko WMY71483LB2 este prevazuta cu 16 programe, printre care se afla si cel de extra Clatire atunci cand vreti sa scapati de mirosul de detergent de pe haine, programul de prespalare, pentru hainutele copiilor mici, pentru culori inchise, camasi, stoarcere supplimentara pentru uscara ultra rapida si Woolmark Silver.

Este alba, eleganta, are hublou de incarcare si descarcare rufe in partea frontala si este subliniat de cerc gri. In partea superioara de la stanga la dreapta regasim sertarl pentru detergent, butonul de selectie pentru programele de spalare si afisajul destuld de mare care va permite selectarea unor parametri suplimentari in ceea ce priveste fiecare ciclu de spalare.

Ca si functii speciale amintim un sistem de control pentru excesul de apa (ce impiedica declansarea unei inundatii), de reglare a consumului de apa (pentru maxima eficienta), programare intarziata (utila cand vreti sa programati in avans un ciclu de spalare) si optiunea de blocare a butoanelor in timpul functionarii (utila mai ales daca aveti copiii mici prin preajma).

Ca o concluzie, Beko WMY71483LB2 este o masina de spalat extrem de silentioasa, cu o capacitate medie, eficienta energetica A+++ si o viteza de centrifugare foarte rapida pentru maxim de productivitate.