Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – Masina de spalat rufe cu performante foarte bune!

„Whirlpool, Whirlpool! Alegeti Whirlpool!” – cam asa ar putea suna recomandarea unui prieten care are acasa o masina de spalat Whirlpool de care este foarte multumit. „Pai, de ce?” – i-ati putea raspunde.

Iata cateva motive.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 nu este cea mai ieftina masina de spalat de pe piata. Dar stiu ca nu va doriti acest lucru. Vreti o masina de spalat peste medie, care sa va tina cativa ani buni, sa-si faca bine treaba, sa puteti spala orice haine, sa le stoarca foarte bine ca sa nu fie nevoie sa le intindeti la uscat ore in sir si sa nu va arda prea tare la buzunar din cauza unui consum energetic prea mare.

Apelativul Supreme Care ne duce imediat cu gandul la faptul ca avem de a face cu o masina de spalat gandita special pentru a proteja tesaturile. Prea multe persoane se plang de faptul ca numeroase haine se deterioreaza in urma mai multor cicluri de spalare, iar cei de la Whirlpool au incercat sa gaseasca o solutie eficienta pentru aceasta problema. Astfel FSCR70414 este prevazuta cu un al saselea simt, motiv pentru care reuseste sa ofere rezultate impresionante. Gestioneaza foarte bine consumul de resurse (nu doar energie, ci si apa, detergenti) iar pe termen lung veti avea de castigat. Dar Supreme Care este o tehnologie speciala capabila sa detecteze cantitatea de rufe pe care o incarcati in masina. Mai exact, daca spalati mai putine rufe, masina va detecta singura acest lucru si isi va regla singura cantitatea de resurse si timpul alocat pentru o spalare eficienta.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Are o capacitate de incarcare medie de 7 kg si masoara 85 x 59.5 x 61 cm (nu este slim). O regasim in cea mai buna clasa de eficienta de energie, fiind catalogata cu A+++ (are un consum de pana la 50% mai mic comparativ cu un model din clasa A). In plus, atinge pragul maxim de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca este foarte eficienta din punct de vedere al stoarcerii hainelor. Drept rezultat hainele se vor usca mai repede (ceea ce poate fi util atunci cand aveti de spalat bluze sau camasi pe care doriti sa le purtati a doua zi). Acest lucru este cu adevarat foarte util, daca ne gandim ca cele mai vechi modele de masini pot avea un ciclu de spalare de 1 ora atat pentru o incarcatura de 8 kg, cat si pentru una de 2 kg. Acum puteti spala cand aveti nevoie, nu trebuie sa asteptati sa se stranga mai multe rufe murdare pentru o incarcatura maxima.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 are multe lucruri de oferit si ramane ca utilizatorul sa le descopere usor si intuitiv, asa cum este si interfata de comanda pe care o regasim in partea superioara.