Beko WTC 6634 XS0 – Masina inovatoare de spalat rufe

Mașina de spălat rufe nu este un obiect pe care îl cumperi în fiecare zi. Îți dorești să aibă o viață cât mai lungă, de aceea specialiștii de la Beko îți pun la dispoziție tehnologii moderne de ultimă generație, care oferă mașinii de spălat rezistență în timp și moduri de economisire a apei, detergentului și a energiei electrice, evident cu rezultate excelente.

De aceea Beko a adus pe piața de consum Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0 cu un design modern, cu linii fine și afișaj electronic LCD, clasa energetică A+++, de culoare alb imaculat.

Specificații tehnice:

Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0 este dotată cu motor ProSmart Inverter, ceea ce înseamnă că zgomotul este redus iar vibrațiile nu se simt absolut deloc.

Funcția Silent Tech asigură o spălare ultra- silențioasă pentru a nu deranja auzul. Tehnologia AquaFusion reduce foarte mult consumul de apă, detergent și energie electrică, economisind o cantitate de detergent de până la 5,5 kg/an. În ciuda acestor economisiri rufele ies la fel de albe și curate.

Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0, 6 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Funcția Hygiene20 permite spălarea igienică a rufelor la o temperatură scăzută a apei, iar programul CoolHygiene spală rufele din bumbac precum și pe cele colorate, fără a le deteriora culoarea sau țesătura. Acest program economisește energia electrică,  deoarece spălarea se face la temperaturi mici.

Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0 are o capacitate de încărcare frontală de 6 kg și deține un număr de 16 programe de spălare și o viteză de centrifugare de 1200 rotații/minut. Afișajul LCD al mașinii de spălat Beko permite urmărirea programelor în derulare, precum și controlul optim al întregii mașini de spălat.

Combinația motorului ProSmart Inverter cu pereții laterali cu profil anti-vibrant, reduce vibrațiile și zgomotele mașinii de spălat.

Programul Dark Care este destinat spălării hainelor de culoare închisă, negru sau bleumarin, prevenind decolorarea și păstrând intensitatea culorilor.

Consumul de apă este reglat automat în funcție de cantitatea și calitatea rufelor. Funcția de control al balansului se face printr-un sistem electronic ce distribuie uniform încărcătura din cuvă și oferă un mod silențios de centrifugare.  Controlul excesului de apă se face prin senzorul de control, măsurând orice abatere de la nivelul maxim de control și eliminând excesul. Sertarul pentru detergent oferă posibilitatea spălării atât cu detergent solid cât și cu detergent lichid, în funcție de preferințele fiecăruia.

Funcția BabyProtect are rolul de a spăla hainele copiilor mici și a persoanelor cu alergii ale pielii, printr-un tratament special, superior de spălare și clătire.

Programul Aqua 40’/40° economisește timpul de spălare, durata acestuia fiind de doar 40 de minute. Cu programul țesături lână,  hainele sunt spălate delicat pentru a nu deteriora textura hainelor.

Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0 are un preț bun și dacă îți dorești puterea inovației în cata ta, alege tehnologia ce dorește să îți facă viața mai ușoară.