Beko WTV 8734 XS0 – spalam rufe cu 16 programe si 1400 RPM

Vremea spălatului de mână a trecut. Este evident că trecerea timpului a schimbat mentalitatea oamenilor şi performanţa a ajuns la cote maxime. Acum maşina de spălat rufe reprezintă o necesitate în gospodărie, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Aceste maşini de spălat rufe nu-ţi economisesc doar timpul ci îţi oferă hainele perfect curate şi aproape uscate, gata de călcat şi de aşezat în dulap.

Modelul maşinii de spălat rufe Beko WTV 8734 XS0 are o capacitate de încărcare de 8 kg, asigurând în totalitate necesităţile unei familii cu mai mulţi membri.

Desingn-ul este de o eleganţă desăvârşită, cu linii suple şi forme fluide. Este produsă la cele mai exigente standarde de calitate, fiind premiată la nivel internaţional pentru eficientizarea şi conservarea resurselor.

Specificaţii tehnice:

Maşina de spălat rufe Beko WTV 8734 XS0 are motor ProSmart Inverter, asigurând un nivel de zgomot scăzut şi eliminând vibraţiile în totalitate, ceea ce îi conferă o durată de viaţă lungă şi o funcţionalitate excelentă.

Funcţia Steam Terapy TM elimină mirosurile neplăcute cu ajutorul unui jet de abur intens, fără a şifona rufele, având un timp de funcţionare de doar 20 minute.

Masina de spalat rufe Beko WTV 8734 XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Funcţia ultra-silenţioasă Silent Tech asigură o spălare silenţioasă, care să nu supere auzul. Consumul de apă, detergent şi energie este asigurat de Sistemul Aquafusion., ceea ce înseamnă că rufele vor fi mai curate cu un consum minim de resurse. Design-ul cuvei este unul special Aquawere, ce asigură o spălare blândă, evitând deteriorarea tesăturilor. Acest sistem imită valurile, permiţând o mişcare fluidă a spălării rufelor.

Cu Hygiene20 hainele pot fi spălate la cea mai redusă temperatură iar cu ajutorul programului CoolHygiene hainele colorate şi din bumbac îşi păstrează aspectul fără a fi deteriorate sau decolorate. Deoarece spălarea se face la temperaturi scăzute se reduce astfel consumul de energie.

Clasa A+++ oferă calitate excelentă şi performanţe deosebite în ceea ce priveşte atât spălarea cât şi consumul de energie.

Maşina de spălat rufe Beko WTV 8734 XS0 este prevăzută cu 16 programe de spălare şi o viteză de stoarcere de 1400 rotaţii/minut. Uşa extra-large are un diametru de 34 cm putând încărca cu uşurinţă hainele mai voluminoase. Pereţii laterali cu profil anti-vibrant reduc zgomotele şi vibraţiile maşinii de spălat.

Cu programul special Dark Care se pot spăla rufele din bumbac sau sintetice de de culoare neagră, maron închis sau bleumarin, în general rufele de culoare închisă. Consumul de apă poate fi reglat cu ajutorul sistemului de reglare automată.

Pe lângă sertarul pentru detergent solid, se găseşte dispozitivul pentru detergent lichid ce oferă posibilitatea utilizării detergentului lichid.

Programul Baby Protect a fost creat special pentru îmbrăcămintea copiilor mici şi a persoanelor cu piele sensibilă la alergeni şi asigură performanţe superioare de spălare şi clătire.

Aqua Perfect 40’/40° asigură spălarea rufelor într-un timp de 40 de minute.

Programul de ţesături din lână spală rufele într-un mod delicat pentru a nu produce deformare hainelor.

Panoul de control este dotat cu display LCD ce permite vizualizarea programelor.