Beko WTC6733XS0 – companie fondata in 1967 produce astazi electrocasnice de cea mai buna calitate!

Maşinile de spălat rufe de la Beko din  clasa de eficienţă energetică A+++, deţin posibilitatea economisirii considerabile a consumului de energie electrică şi în acelaşi timp oferind programe performante pentru spălarea rufelor.

 Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 se încarcă frontal, având o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg. Hubloul a fost creat astfel încât să aibă o deschidere eficientă de 170 de grade. Aceasta are un număr de 16 programe de spălare, cu tehnologii şi funcţii speciale, oferind performanţă şi eficienţă în spălarea rufelor. Programele sunt destinate spălării eficiente fiecărui tip de ţesătură, oferind protecţie,  pentru ca acestea să-şi pătreze forma iniţială şi să nu fie deteriorate.

Pe lângă cele 16 programe standard, Beko  mai deţine câteva programe cu funcţii speciale, oferind performanţă şi siguranţă în modul de spălare a rufelor.

Beko WTC6733XS0

Programul Baby Protect este destinat spălării şi clătirii rufelor ce necesită tratamente speciale, fiind recomandat în mod expres pentru hăinuţele copiilor şi scutecele bebeluşilor. Cu Expres Zilnic  în doar 39 de minute la o temperatură de 30 de grade, pot fi spălate rufele puţin murdare şi nepătate.  Aqua 40C 40 grade oferă o spălare eficientă a rufelor în 40 de minute la o temperatură de 40 de grade. Cu Hygiene 20, cantitatea de 3,5 kg de rufe  puţin murdare, este spălată în modul economic, într-o perioadă de timp foarte scurt. Programul cămăşi,  este destinat spălării cămăşilor într-un mod delicat, menţinând cămăşile ca noi, chiar şi după mai multe spălări. Acest program utilizează mişcări mult mai line decât la alte spălări, la o temperatură de 40 de grade,  pentru a preveni uzura acestora.  Aceasta mai deţine şi alte programe standard precum bumbac, lână, sintetice, delicate, spălare manuală.

Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0, 6 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ mai deţine şi alte funcţii speciale precum,  Afişare timp spălare rămas, Sistem electronic de control al balansului,  Urmărire programe principale, Blocarea butoanelor în timpul funcţionării.

Această maşină de spălat are un nivel de zgomot destul de redus, astfel încât  nivel de zgomot la centrifugare de 7 dB iar nivelul de zgomot la spălare de 54 dB, având o viteză de centrifugare de 1400 de rotaţii/minut.

Motorul Pro Smart Inverter este unul de tip brushless ce oferă un nivel de zgomot foarte redus, fără vibraţii, control al turaţiei şi eliminarea fenomenului electrostatic. Această tehnologie oferă  o garanţie a motorului, de 10 ani şi  durabilitate maximă în funcţionare. Sistemul Aqua Fusion de la Beko, oferă un consum maxim de energie, apă şi detergent, oferind o economie anuală de 5,5 kg de detergent.

Dimensiunile maşinii de spălat Beko WTC6733XS0 sunt de 84 x 60 x 50 cm şi are un design de ultimă generaţie, cu carcasa de culoare alb,  cu panou de afişaj de tip LCD, ceea ce o face a fi o maşină de spălat a timpurilor noastre, modernă şi inovatoare. Preţul acesteia este destul de acceptabil în comparaţie cu funcţiile şi tehnologiile pe care le deţine, iar dacă ţi-o doreşti în casa ta, ţi-o recomand cu toată încrederea.