Fagor FE-7210A – ceva ieftin pentru micile familii

Fagor Electrodomesticos este o companie Spaniolă producătoare de aparate electrocasnice, situându-se pe locul 5 în Europa. Fagor îşi dă silinţa să dezvolte cele mai bune şi performante aparate electrocasnice de larg consum, fiind evaluate la cele mai mici preţuri.

Maşina de spăşat rufe Fagor FE-7210A, 1000 RPM face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ cu clasa de eficienţă energetică la spălare A, şi ca toate maşinile de spălat de la Fagor, deţine tehnologia Saver System, fiind evaluată la cele mai mici clase de consum de energie electrică. Tehnologia Variso Scan are capacitatea de a regla consumul în funcţie de greutatea rufelor încărcate în maşina de spălat. Sistemul ASB are rolul de a deţine controlul balansului tamburului.

Fagor FE-7210A

Modul de încărcare a rufelor se face frontal având o capacitate de încărcare de 7 kg. Viteza maximă de centrifugare a acestei maşini de spălat rufe este de 1000 de rotaţii/minut. Pentru eficienţă în spălare şi pentru ca rufele să poată fi spălate pe categorii de ţesături, Fagor a dotat maşina de spălat rufe Fagor FE-7210A cu un număr de 15 programe.

Este înzestrată cu un design plăcut de culoare alb imaculat, cu linii drepte, fine și o placă aplicată în partea de sus a carcasei, pe care se află display-ul digital cu afișaj LCD,  pentru aplicarea următoarelor  funcții de spălare: viteza de stoarcere, start întârziat pănă la 24 de ore și timpul rămas până la terminarea programului. Programele pe care le deţine sunt următoarele: program special Express 12 destinat spălării rapide a rufelor foarte puţin murdare sau pentru reîmprospătarea lor, iRapid 60, program Tricouri, sport, pentru spălarea articolelor sportive ce sunt confecţionate din materiale speciale şi care necesită o spălare specială pentru a nu fi deteriorate, cu program antialergice rufele sunt clătite suplimentar pentru a elimina orice urmă de detergent, funcţia de blocare pentru protecţia copiilor, cu funcţia de programare întârziată poţi pregăti maşina de spălat cu detergent şi rufe şi apoi să programezi spălarea la o oră dorită de tine, cu selectorul pentru centrifugare poţi seta viteza de stoarcere în funcţie de ţesăturile spălate.

Nivelul de zgomot la centrifugare al acestei maşini de spălat este de 78 dB, iar nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB. Dimensiunile maşinii de spălat rufe Fagor FE-7210A sunt de  84,5 x 59,7 x 52,7 cm putând fi încadrată în orice baie sau bucătărie fără să incomodeze. Preţul acesteia nu este foarte mare şi datorită utilităţii sale o recomand cu toată încrederea.