Beko WTE7502B0 – cu cele mai eficiente functii si tehnologii

Preţ Beko WTE7502B0

Iată că Beko iese pe piaţă cu o nouă maşină de spălat rufe, dotată cu programe şi funcţii speciale la un preţ fără concurenţă. Deşi preţul este foarte accesibil acesta vine cu o reducere consistentă şi o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere. Această maşină de spălat rufe reprezintă o ofertă imbatabilă dacă ţinem cont de clasa de eficienţă energetică, din care face parte. Produsul se poate achiziţiona de la unul dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Beko WTE7502B0

Cu dimensiunile de 84 x 60 x 45 cm şi dotată cu o carcasă de culoare alb imaculat, Beko WTE7502B0 a fost creată cu un design elegant şi modern. Pe partea frontală, deasupra tamburului se remarcă un panou de afişaj de tip LED, sertarul pentru detergent, iar pe mijloc butonul pentru setarea programelor. Aceasta poate fi dispusă în orice baie fără să incomodeze utilizatorul.

Caracteristici Beko WTE7502B0

Beko WTE7502B0 este o maşină de spălat cu încărcare frontală, ce dispune de o capacitate de încărcare de 7 kg, viteza de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut şi clasa de eficienţă energetică A+++. Aceasta este cea mai mare clasă de eficienţă energetică şi oferă consum redus de energie electrică şi de apă. Dispune de un panou de afişaj de tip LED pe care sunt redate informaţii specifice. Programele cu care a fost dotată sunt în număr de 15 iar unele dispun de caracteristici  superioare şi funcţii  speciale.  Printre programele standard ale maşinii de spălat Beko WTE7502B0, se remarcă în mod deosebit programul Baby protect care a fost conceput pentru hainele ce necesită o spălare specială, recomandată în special hainuţelor bebeluşilor şi persoanelor cu piele sensibilă. Programul expres zilnic care are o durată de spălare a rufelor de doar 39 de minute la o temperatură de 30 de grade, destinat spălării rufelor puţin murdare sau care necesită doar o reîmprospătare. Programul Expres super rapid care are o durată de 14 minute la o temperatură a apei de 30 de grade, destinat spălării prosoapelor, tricourilor şi şosetelor, capacitatea maximă de încărcare fiind de 2 kg. Programul Dark special creat pentru hainele de culoare închisă, pentru a preveni decolorarea. Programul Cămăşi este dedicat spălării cămăşilor pentru a preveni deteriorarea acestora. Acest program utilizează mişcări lente, la o temperatură de 40 de grade. Programul stoarcere şi evacuare stoarce rufele într-un mod eficient, lasându-le aproape uscate şi bune de călcat. Pe lângă aceste programe speciale, această maşină de spălat rufe a mai fost dotată şi cu funcţii speciale precum, funcţia de afişare a timpului rămas, sistem control exces de apă ce deţine un senzor de control al excesului de apă cu rolul de a evacua surplusul. Sistemul electronic al balansului ce asigură distribuţia uniformă a rufelor în interiorul cuvei, evitând astfel balansul. Îndepărtarea părului de animale are rolul de a îndepărta părul de animale de pe haine, prin adăugarea unor etape de prespălare şi clătire eficiente. Tamburul a fost dotat cu tehnologia Aqua Wave, reprezentat de un design special pentru a crea condiţii optime de spălare şi curăţare eficientă dar blândă, fără mişcări bruşte.

beko-wte7502b0

Review Beko WTE7502B0

Masina de spălat rufe Beko WTE7502B0 face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, ceea ce îi conferă consum redus de energie electrică, apă şi detergent. Tehnologiile, funcţiile speciale şi programele performante ajută la spalarea rufele în cel mai eficient mod, pe categorii de ţesături, fiecare cu tipicul său, pentru a nu deteriora hainele şi tesăturile care au o textura mai pretenţioasă. Carcasa de culoare albă are un design destul de atrăgător iar preţul este foarte accesibil, putând fi cumpărată de oricine îţi doreşte tehnologie de ultimă generaţie în casa sa.

Pro: tehnologii avansate, funcţii speciale, clasa A+++, preţ redus

Contra: nu deţine