Candy GS1483D3/1-S – cu functia de detectare automata a cantitatii

Preţ Candy GS1483D3/1-S

Noua serie  GS1483D3/1-S de la Candy se remarcă în primul rând prin clasa de eficienţă energetică A+++, care oferă consum redus la energia electrică şi prin faptul că are un preţ destul de convenabil. La achiziţionarea produsului vei beneficia de o garanţie de 24 de luni, care este inclusă în preţ. Nu trebuie decât să intri pe site-ul magazinului online, comanzi şi produsul şi acesta va ajunge la uşa ta în cel mai scurt timp.

Aspect Candy GS1483D3/1-S

Carcasa acestei maşini de spălat rufe este realizată  dintr-un material rezistent de culoare albă, având un design modern şi elegant, cu linii curbe. Deasupra cuvei din silitech, ce are un tambur din inox, se remarcă un panou de control pe care este dispus un display de tip LCD, un buton pe partea dreaptă pentru setarea programelor, iar în partea stângă sertarul pentru detergent. Pe sertarul grand space, este dispus logo-ul Candy. Dimensiunile sale sunt de  85 x 60 x 52 cm şi poate fi dispusă în orice baie fără să incomodeze utilizatorul.

 Caracteristici Candy GS1483D3/1-S

Maşina de spălat cu încărcare frontală Candy face parte din noua serie GS1483D3/1-S. Aceasta a fost creată cu încărcare frontală, dispunând de un hublou cu diametrul de 35 cm şi o deschidere de 165 de grade. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, acest lucru însemnând că oferă consum redus la energia electrică, la apă şi la detergent, consumul anual de apă fiind de 9500 de litri. Capacitatea de încărcare este de 8 kg şi are o viteză de rotaţie la centrifugare de 1400 de rotaţii pe minut. Pentru ca rufele să fie spălate în cel mai eficient mod posibil, aceasta a fost dotată cu 16 programe de spălare. Programul rapid are o durată de 30 de minute şi este dedicat rufelor puţin murdare sau celor care au nevoie doar de o reîmprospătare. Programul extra-clătire oferă o clătire suplimentară, fiind dedicat spălării rufelor pentru persoanele cu probleme ale pielii şi pentru hăinuţele bebeluşilor. Programul bumbac spală rufele din bumbac într-un ciclu întreg de spălare, lăsându-le perfect curate. Programul jeans este dedicat spălării pantalonilor şi a jachetelor de tip jeans, care de obicei se decolorează la spălare, acest program oferind protecţie asupra culorilor. Programul lână spală ţesăturile din lână foarte delicat pentru a nu produce deteriorări ale ţesăturilor. Programul Mix permite spălarea materialelor sintetice precum şi a celor din bumbac, într-un singur ciclu de spălare. Programul centrifugare intensivă este un program de stoarcere suplimentară, lasând rufele aproape uscate, necesitând un timp redus de uscare. Maşina de spălat Beko a mai fost dotată şi cu câteva funcţii suplimentare, şi anume funcţia de programare întârziată care permite să bagi rufele în cuvă, să le programezi şi apoi să porneşti programul de spălare la orice oră doreşti. Functia de siguranţă pentru copii, care blochează automat uşa cuvei şi funcţia de detectare automată a cantităţii, care setează automat consumul de apă şi energie electrică în funcţie de cantitatea de rufe introdusă la spălare.  Nivelul de zgomot este destul de acceptabil,  la spălare fiind de 57 dB, iar la centrifugare fiind de 77 dB.

candy-gs1483d3-1-s

Review  Candy GS1483D3/1-S

Maşina de spălat rufe Candy GS1483D3/1-S oferă control asupra programelor de spălare, nivel mediu de zgomot atât la spălare cât şi la centrifugare,viteză de centrifugare mare, de 1400 rotaţii pe minut, face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, obţinând un consum redus de apă, energie electrică şi detergent, mai ales că deţine şi funcţia de control a cantităţii de rufe introduse la spălat. Funcţiile speciale ajută la spălare hainelor fără a risca deteriorarea ţesăturilor, iar capacitatea de încărcare o face ideală pentru familiile cu mai mulţi membri. Dimensiunile sale o fac să fie utilă pentru amplasarea în baie sau bucătărie cât mai apropiată de sursa de apă, pentru a putea fi mai uşor de racordat la sistemul de canalizare.

Pro: clasa A+++, functii şi programe speciale

Contra: nu deţine tehnologii foarte avansate