Samsung RB41J7359S4 Chef Collection – o combină frigorifică inteligentă

A trecut vremea abțibildurilor lipite pe ușa frigiderului copilăriei noastre pentru a-i da un design aparte. Acum noutățile zilei ne uimesc în fiecare moment cu creațiile marilor companii de top. Astăzi înlocuim vechiul frigider cu combina frigorifică inteligentă Samsung RB41J7359S4 Chef Collection, ce se află în top atât pentru tehnologia avansată cât și pentru design-ul impecabil, cu aspect futurist, de culoare argintie, armonizându-se perfect cu mobila de bucătărie, creând un aspect inovator. Dimensiunile de 201,7×59,5×70 cm reușesc să se încadreze perfect pe peretele bucătăriei, pentru a asigura necesitățile familiei.

Ușa frigiderului se remarcă cu un display LED digital ce indică gradele din interior, permițând să le modifici în funcție de necesități.

Samsung RB41J7359S4 Chef Collection are la partea superioară frigiderul cu o capacitate de 276 l, iar în partea de jos congelatorul cu o capacitate de 130 l. Capacitatea totală a combinei frigorifice este de 406 l. Tehnologia Space Max îți oferă mai mult spațiu de depozitare.

Este încadrat în clasa de eficiență energetică A+++ totalizând un consum energetic de 191 kw/an. Frigiderul este dotat cu trei rafturi de sticlă pentru depozitarea alimentelor, un compartiment pentru legume și fructe, un compartiment pentru carne și pește și un suport pentru sticle. Ușa este dotată cu un suport pentru unt și brânză, un suport pentru sticle și trei rafturi ajustabile pentru borcane, putând depozita toate articolele pe dimensiuni, într-un mod simplu și eficient, având deschidere standard pe partea dreaptă.

Samsung RB41J7359S4 Chef Collection

Congelatorul este format din trei sertare, cu o capacitate de congelare de 14 kg/24 ore. Precise Chef Cooling reduce fluctuațiile de temperatură, menținând un control precis și stabil pentru ca alimentele să râmănă proaspete și să-și păstreze aroma. Această tehnologie răcește separat frigiderul și congelatorul. Zona Meta Cooling Guard aflat pe panoul din spate din interior, are un aspect atrăgător și are rolul de a păstra alimentele extrem de reci.

Combina deține tehnologia No Frost, atât pentru frigider cât și pentru congelator, împiedicând acumularea de gheață pe pereții interiori.

La interior iluminarea se face cu un LED ce distribuie uniform lumina pentru o vedere optimă a alimentelor.

Nivelul de zgomot este de 39 dB, ceea ce înseamnă că este destul de silențios, aprope nefăcându-și simțită prezența.

Nu toată lumea își poate permite această combină frigorifică, datorită faptului că are un preț cam piperat. Însă dacă dorești să îți utilezi bucătăria cu ceva deosebit, trebuie să faci un efort și să sacrifici suma necesară cumpărării acestei combine Samsung RB41J7359S4 Chef Collection.