Beko WTV8734XCOM – pentru cei cu un buget mai mic

Preţ Beko WTV8734XCOM

Deşi are un preţ mai mare, maşina de spălat rufe Beko WTV8734XCOM, îşi justifică preţul cu funcţiile şi tehnologiile cu care a fost creată. Clasa de eficienţă energetică cu care a fost clasată, aduce un consum consistent la energia electrică, iar programele care conţin funcţii de reducere a consumului de energie electrică, o fac să fie dorită. Preţul vine la reducere având o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Aspect  Beko WTV8734XCOM

Beko a gândit şi creat pentru maşina de spălat rufe seria WTV8734XCOM, un design inovator, cu o carcasă fină şi delicată de culoare argintie şi dimensiunile de 84 x 60 x 54 cm, putând fi încadrată în orice baie sau bucătărie, după preferinţa fiecăruia. Pe partea frontală se remarcă hubloul care are o deschidere de 170 de grade şi  un panou de afişaj LCD unde sunt afişate  anumite funcţii şi informaţii caracteristice.

Caracteristici  Beko WTV8734XCOM

Este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, are o capacitate de încărcare de 8 kg şi face parte din clasa de eficienţă A+++. Viteza maximă de centrifugare a acesteia este de 1400 rotaţii pe minut. Motorul  ProSmart Inverter cu care a fost dotată oferă un nivel de zgomot redus, eliminarea vibraţiilor, control al turaţiei şi reducerea la zero a emisiilor electromagnetice. Tehnologia Steam Therapy bazată pe un sistem de jet de abur elimină mirosurile, fără a şifona hainele din maşina de spălat rufe. Maşina de spălat Beko WTV8734XCOM a fost dotată cu un număr de 16 programe şi anume: program rapid, prespălare, anti -pete, clătire, stoarcere şi evacuare, auto -curăţare, baby protect şi  hygiene 20 grade,  dark care, expres super rapid,  expres zilnic, cămăşi, aqua perfect 40′ 40°C, program bumbac, program lână, program sintetice, program consum redus de energie şi program delicate. Hygiene 20 grade permite spălarea hainelor în condiţii de igienă, la o temperatură scăzută a apei. Cu funcţia de programare întârziată rufele pot fi băgate în maşina de spălat, programate iar pornirea să o faci la o oră stabilită de tine.  Sistemul control exces de apă, sesizează volumul rufelor, permiţând umplerea cuvei cu apă atât cât este necesar. Sistemul de control al balansului distribuie rufele uniform în cuvă, astfel încât să nu creeze balans. Tehnologia Aqua Fusion are rolul de a economisi atât apa cât şi energia electrică iar sistemul Aqua Wave spală rufele eficient dar blând, fără a deteriora ţesătura. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 77 dB, iar nivelul de zgomot la spălare este de 56 dB.

beko-wtv8734xcom

Review Beko WTV8734XCOM

Maşina de spălat rufe Beko WTV8734XCOM este o maşină performantă, cu funcţii şi cele mai noi tehnologii. Face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică, iar acest lucru oferă un consum redus la energia electrică, iar datorită tehnologiilor inovatoare cu care a fost dotată, oferă consum redus de apă şi detergent.  A fost creată cu un design deosebit de culoare argintie şi un panou LCD, ceea ce îi conferă un plus de eleganţă. Este recomandată oricui îşi doreşte calitate şi inovaţie.

Pro: clasa A+++, dotată cu tehnologii şi funcţii, consum redus la consumabile, design deosebit

Contra: preţ ridicat