Whirlpool AWOC 5124 – Dotata cu al 6-lea Simt

Preţ Whirlpool AWOC 5124

O maşină de spălat rufe care vine cu un preţ accesibil, la reducere având o garanţie de 24 de luni. Aceasta este ideală pentru pentru spălarea rufelor şi poate fi încadrată în orice baie sau bucătărie datorită dimensiunilor standard. Preţul se poate remarca la unul dintre cele mai mari magayine online din România.

Aspect Whirlpool AWOC 5124

Cu dimensiuni standard de 59.5 x 52 x 85 cm, având o carcasă de culoare albă, cu linii drepte şi rotunjite pe colţuri, maşina de spălat rufe Whirlpool AWOC 5124 are un design modern şi elegant, putându-se  încadra în orice baie sau bucătărie, dând acesteia un aer modern şi elegant. Este destinată tuturor femeilor moderne, care se respectă şi care iubeşte tehnologia.

Caracteristici Whirlpool AWOC 5124

Este o maşină de spălat rufe, cu încărcare frontală şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+, cu clasa de eficienţă energetică la spălare A şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare B. Deţine o capacitate de încărcare de 5 kg cu rufe uscate şi o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Această maşină de spălat rufe, a fost prevăzută cu un număr de 18 programe de spălare, amintind: programul rapid care are o durată de 30 de minute, program extra-clătire, program bumbac, program lână, program sintetice, program spălare manuală, precum şi funcţia de consum redus de energie. Nivelul de zgomot al acesteia la spălare este de 59 dB, iar la centrifugare este de 75 dB. Programul extra clătire oferă o clătire suplimentară, fiind destinat persoanelor alergice sau cu piele sensibilă. Programul bumbac spală rufele normale sau foarte murdare la o temperatură de 60 de grade. Programul lână spală articolele din lână la o temperatură de 40 de grade. Programul sintetice este dedicat spălării rufelor sintetice sau în amestec cu bumbac la o temperatură optimă cuprinsă între 30 şi 60 de grade. Programul spălare manuală este destinat spălării tesăturilor mai pretenţioase la o temperatură de 40 de grade. Tehnologia Al 6-lea Simţ ajustează consumul de resurse, proporţional cu încărcarea.

whirlpool-awoc-5124

Review Whirlpool AWOC 5124

Maşina de spălat rufe  Whirlpool AWOC 5124 este o maşină modernă, cu un design plăcut, de culoare albă şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+. A fost dotată cu programe şi funcţii speciale pentru spălarea rufelor pe categorii de ţesături, în mod eficient fără a deteriora ţesăturile. Viteza de centrifugare este de 1200 rotaţii pe minut ceea ce înseamnă că rufele sunt stoarse într-un mod eficient, necesitând un timp redus de uscare. Este dotată cu tehnologia Al 6-lea simţ şi este recomadabilă celor ce-şi doresc aparatură electrocasnică cu funcţii şi tehnologii de ultimă oră.

Pro: preţ convenabil, tehnologia Al 6-lea Simţ

Contra: clasa de eficienţă energetică A+