Finlux 32F160/274 – simplu si elegant

Preţ Televizor Finlux 32F160/274

Fiind unul dintre cele mai noi branduri şi cele mai interesante din Consumer Electronics,  producătorul Finlux este mândru de a oferi produse la preţuri accesibile, ajutându-se singur să construiască cu fermitate un brand de tehnologie pe pieţele din lume. Acesta dă o mare importanţă dezvoltării şi aspectului exterior a produselor, investind în mod continuu în noile evoluţii tehnologice, pentru a conduce pe pieţele electronice. Televizorul Finlux 32F160/274  deşi are un preţ mic, acesta vine cu reducere şi garanţie inclusă pentru 60 de luni. Produsul se poate achiziţiona de pe platforma celui mai mare magazin online.

Aspect Televizor Finlux 32F160/274 

Finlux a dat o mare importanţă  design-ului, creând un televizor LED cu o carcasă simplă de culoare neagră, ce are o ramă bine definită care încadrează perfect ecranul LED. Având carcasa neagră, acesta se potriveşte oricărui decor al casei, însă datorită dimensiunilor mici, cel mai bine se potriveşte unui dormitor sau unei camere de zi.  Televizorul Finlux 32F160/274 este foarte practic şi util şi este recomandabil oricui îşi doreşte un dispozitiv  eficient, cu un design plăcut şi la un preţ foarte mic.

Caracteristici  Televizor Finlux 32F160/274 

Televizorul  Finlux 32F160/274 este un LED HD Ready şi nu este un Smart Tv. Tehnologia HD Ready înseamnă că televizorul respectă standardele  720 p şi 1080i, are intrări HDMI şi DVI. Sistemul audio este destul de bun, deţinând o cale şi două spikere,  precum şi două boxe încorporate de 2 x 6 w. Display-ul de tip LED are o diagonala de 81 cm şi  o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, cu aspect al imaginii 16:9, având cu un contrast dinamic destul de bun de 6000:1 şi un timp de răspuns de 8,5 ms. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune de 178/178 grade, ceea ce înseamnă că se poate privi către el din orice colţ a încăperii, fără ca imaginea să fie distorsionată. Tunerul digital este încorporat ajutând la recepţionarea canalelor tv, existând şi o caracteristică specială, player multimedia integrat. Nu a fost dotat cu o conexiune directa, însă se poate conecta la conexiunea CI+Slot, o intrare USB 2.0, o intrare pentru componente, o intrare pentru video, o intrare SCART şi 2 porturi HDMI.

finlux-32f160-274

Review  Televizor Finlux 32F160/274

Acest televizor este foarte apreciat şi dorit în primul rând pentru preţul redus pe care îl are, apoi pentru utilitatea lui. Imaginile clare şi  culorile vii sunt redate cu fidelitate, iar canalele pe care le schimbi au un timp de răspuns foarte bun. Uşor de utilizat şi destul de performant, acesta este recomandabil persoanelor mai în vârstă sau copiilor, dar şi oricui îşi doreşte doar un televizor şi nu tehnologie performantă, cu funcţii smart.

Pro: LED HD Ready, preţ mic şi redus

Contra: nu este Smart Tv, nu se poate conecta direct la reţea