Bicicleta Esperia Oregon 26 „MTB pentru tineret, negru – pret special

Bicicleta a fost inventată în Europa, în secolul 19 fiind considerată drept mijloc pricipal de transport. Dorind sa se plimbe prin parcurile si gradinile sale, un german s-a gandit să inventeze un mijloc de transport cu care să se deplaseze, fiind inspirat de schitele mai vechi ale francezilor şi din schiţele lui Leonardo Da Vinci.

După o multitudine de invenţii, într-un final s-a ajuns la varianta finală, fiind inventată o bicicletă din oţel, cu roţi, egale dotate cu cauciucuri, și mecanism pe lanț cu pedale. La început aceste biciclete erau foarte scumpe și nu puteau fi folosite de oricine, ci doar de persoanele înstărite care aveau bani și le foloseau pentru distracție.

După ce cauciucurile au fost dotate cu cameră, bicicletele au devenit în sfârșit mai confortabile. Datorită numărului mare de comenzi, producătorii au început să le fabrice, ajungând astfel foarte populare și accesibile atât pentru bărbați cât și pentru femei.

În ziua de astăzi bicicletele sunt personalizate astfel încât să se clasifică în biciclete pentru femei și biciclete pentru bărbați, putând să se parcurgă cu acestea distanțe tot mai mari.

Esperia Oregon 26

Construcția lor a evoluat odată cu trercerea timpului, ajungându-se astăzi la biciclete performante, cu dotări inteligente, putând să se parcurgă distanțe foarte mari. Pasionații pentru biciclete fiind tentați chiar să facă înconjurul lumii. Bicicleta pentru ciclism a apărut ca urmare a pasiunii pentru bicicletă, aceasta fiind dotată cu funcții speciale pentru acest sport, cu viteze și posibilitatea reglării pentru înălțimea fiecărui participant.

Bicicleta Esperia Oregon 26 „MTB este o bicicletă de tip Mountain Bike, cu un cadru din oțel și un tip de furcă cu suspensie Pipa iar  ghidon din oțel tip Zoom. Este dotată cu două roți ce au dimensiunea de 26 inch, deținând un număr de 21 viteze Shimano Tourney, cu schimbător de viteze cu manetă Revoshift și frâna de tip V-Brake, cu angrenaj pedalier cu protecție.  

Bicicleta Esperia Oregon 26 „MTB pentru tineret, este în general  destinată adolescenților ce obișnuiesc să meargă la munte. Dacă iubești natura și esti pasionat de munte, visând la excursii montane pe biciletă, departe de agitația orașului, îți recomand cu toată încrederea această bicicletă, ce are un design plăcut, de culoare neagră, având înscris pe cadru, logo-ul “Experia” în culoare orange. Această bicicletă nu este destinată numai plimbărilor pe munte, ci te poti plimba în deplină siguranță chiar și pe aleile din parc, sau pe străzile orașului tău. Prețul nu este foarte mare, putând fi achiziționată de oricine își dorește o bicicletă buna la un preț mai mic.