Gorenje W9564P/I – masina de spalat cu capacitate mare de incarcare

Mașina de spălat rufe ca orice aparat electrocasnic, reprezintă una dintre cele mai importante dotări din casa ta. Apariția primei mașini de spălat datează din anul 1816 și a evoluat odată cu trecerea timpului, datorită inginiozității inginerilor specialiști în domeniu, ajungând astăzi la performanțe uluitoare.

Masina de spalat rufe Gorenje W9564P/I face parte din clasa energetică A+++, este de culoare alb imaculat și are un design modern, cu linii fine, model slim și afișaj digital.

Capacitatea de încărcare frontală este de 9 kg și are o viteză de centrifugare de 1600 rotații/minut. Are capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete de murdărie în cel mai rapid și eficient mod.

Dimensiunile sale destul de reduse o fac să poată fi încadrată în spații înguste, fără a crea impresia de încărcare a încăperii.

Masina de spalat rufe Gorenje W9564P/I este o mașină de spălat silențioasă și economică.

Deține un număr de 23 programe de spălare cu 2 funcții importante: Operare silențioasă și Setarea temperaturii, asigurând o spălare eficientă rufelor, în funcție de programul dorit.

Gorenje W9564P

Programul rapid are o durată de 17 de minute, la o temperatură scăzută, destinat rufelor ce nu sunt foarte murdare și care nu necesită în prealabil o prespălare.

Programul bumbac este destinat spălării hainelor din bumbac, redând albul pur strălucitor al acestora. Spălarea hainelor din lână se realizează cu programul Lână, printr-o spălare delicată, reușind să nu deterioreze țesătura. Programul Sintetice este destinat rufelor sintetice și a celor colorate, evitând decolorarea astfel încât ruferele să rămână la culoarea inițială.

Programul Sport este destinat echipamentului sportiv, având o spălare rapidă și eficientă, fără a sifona hainele. Programul Mix este destinat rufelor colorate, fără a combina culorile.

Nivelul de zgomot la spălare este de 56 dB iar la centrifugare de 74 dB, ceea ce denotă un nivel mediu de zgomot. Este dotată cu sistem de filtru de auto-curățare, pentru scamele rămase de la rufele spălate, modul de autodiagnisticare cu funcția de reset, selector centrifugare și semnal acustic la terminarea programului.

Hubloul frontal cu diametrul de 34 cm are o deschidere de 180 grade și este dotat cu sistem de siguranță pentru protecția copiilor.

Cuva este confecționată din oțel inoxidabil, iar volumul tamburului este de 64 l.

Toate funcțiile de care ai nevoie sunt afișate pe Dispay-ul digital, astfel încât să poți urmări programele setate.

Având funcția de spălare economică, economisind astfel apă, detergent și energie electrică, o recomand cu încredere pentru orice familie numeroasă și chiar pentru persoanele singure. Raportul calitate – preț fiind unul convenabil.