Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 BTU cu functie de incalzire

O instalaţie de climatizare pe timpul verii, este benefică atât din punct de vedere a creării unui mediu ambiental plăcut, cât şi din punct de vedere al sănătăţii pentru persoanele ce suferă cu inima sau pentru cele care au probleme cu respiraţia, asigurând o temperatură optimă a încăperii.

Aparatul de aer condiţionat Radox, ce deţine tehnologia inverter a compresorului Toshiba, reprezintă o astfel de oportunitate.

Acesta are o capacitate de răcire de 12000 BTU şi face parte din clasa de eficienţă electrică A++.

Aparatul aer conditionat inverter Radox este dotat cu mail multe funcţii şi programe ce îi dau calitatea deosebită pe care o are.

Funcţia de dezumificare permite scăderea umidităţii aerului, evitând astfel formarea mucegaiului pe pereţi şi asigurând un climat optim persoanelor din încăpere.

Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 btu

Funcţia Program de noapte ajustează temperatura în mod automat pe timpul nopţii, asigurând un confort ambiental, iar cu funcţia Sleep a aparatului de aer condiţionat, vei avea un somn liniştit.

În modul de funcţionare FEEL, temperatura şi turaţia ventilatorului aparatului de aer condiţionat, sunt aduse în mod automat la o temperatură optimă, în funcţie de temperatura camerei.

Modul de funcţionare Turbo, permite ventilarea şi răcirea într-un mod mult mai rapid, pentru a răci încăperea într-un timp foarte scurt.

În cazul penelor de curent, aparatul de aer condiţionat îşi va relua funcţionarea în mod automat, cu programul de pornire automată.

Filtrul Anti-praf va ţine virusurile, praful şi microbii la distanţă, nepermitând acestora accesul în cameră.

Ventilatorul aparatului de aer conditionat inverter Radox, deţine un număr de 3 trepte de ventilare, permitându-ţi să setezi treapta cu fluxul de aer preferat.

Puterea consumată la încălzire este de 980 W iar la răcire este de 1030 W.

Zgomotul unităţii exterioare este de 62/58/54 dB, ceea ce înseamnă că vecinii tăi nu vor fi deranjaţi de zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat.

Unitatea interioară are un nivel de zgomot de 50/46/38 dB, făcându-l astfel foarte silenţios.

Dimensiunile unităţii exterioare sunt de 760 x 551 x 256 mm şi are o greutate de 36 kg, iar culoarea este albă.

Unitatea interioară are dimensiunile de 799 x 280 x 183 mm şi o greutate de 12 kg.

Design-ul este unul foarte simplu, cu linii drepte şi foarte fine, cu carcasa de culoare albă, dând o notă de eleganţă şi modernism casei tale, pe carcasă fiind dispus logo-ul Radox şi afisajul tip LED display.

Preţul acestui aparat de aer condiţionat nu este foarte mare şi este dat de tehnologia şi funcţiile pe care le deţine.