Indesit EWSE 61251 W EU – masina de spalat rufe accesibila cu sistem Overflow!

Nu oricine isi poate permite o masina de spalat rufe foarte scumpa, insa pretul acestora difera de la model la model in functie de caracteristicile lor si cel mai important de tehnologiile pe care le detin. Astfel ca, cei care vor o masina de spalat rufe foarte accesibila si totodata cu rezultate optime pentru o spalare eficienta, dar sunt de acord sa renunte la cateva tehnologii mai putin necesare in utilizarea zilnica de acasa, atunci Indesit EWSE 61251 W EU ar putea fi alegerea perfecta.

Masina de spalat rufe Indesit EWSE 61251 W EU cu incarcare frontala dispune de specificatii destul de bune si face parte din gama de produse mid-range a producatorului italian de electrocasnice Indesit Company. Aceasta este disponibila pe eMAG.ro la un pret foarte accesibil cu transport gratuit si o garantie inclusa de 2 ani, avand posibilitatea de a opta si pentru ridicarea gratuita a produsului vechi, bineinteles in cazul in care detineti un model mai vechi.

Clasa de eficienta energetica A+ a masinii de spalat rufe Slim asigura un consum de energie de pana la 10% mai redus fata de modelele similare din clasa normala A, inregistrand astfel un consum energetic cat mai mic si un consum mediu de apa de aproximativ 8303 litri pe an. Capacitatea de incarcare a acesteia este de 6 kilograme, suficienta atat pentru o familie medie cat si pentru una cu mai multi membri, in timp ce are o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 rpm.Indesit EWSE 61251 W EU

Dupa cum am spus si putin mai sus, modelul de la Indesit beneficieaza de un design Slim si elegant ce include o carcasa moderna de culoare alba si un tambur cu un volum de 40 de litri, avand dimensiunile de doar 85 x 59,5 x 42,4 centimetri pentru a se potrivi perfect in orice loc din bucatarie, baie sau chiar hol. Masina de spalat beneficieaza de nu mai putin de 16 programe speciale de spalare, precum pentru Incaltaminte, lana, matase/perdele si multe altele, dintre care 6 programe sunt numai pentru spalarea rapida a rufelor, economisind astfel timp si resurse necesare unei spalari normale.

Cu toate acestea, masina de spalat rufe Indesit EWSE 61251 W EU mai dispune de un display LCD pentru informatii utile despre etapele programului selectat, detalii ale ciclului de spalare, etc., un selector centrifugare, programare intarziata, sistem special Overflow pentru protejarea masinii de spalat impotriva inundatiilor si functie Time Saver.