Dell Inspiron 5555 – laptop bun pentru indeplinirea sarcinilor zilnice!

Cu un raport performanta-pret foarte bun, laptopul Dell Inspiron 5555 este ideal pentru indeplinirea tuturor sarcinilor de zi cu zi, oriunde v-ati afla, fiind disponibil la un pret accesibil pentru a-l putea achizitiona orice utilizator.

Noul laptop de la Dell ofera un aspect placut ce include o carcasa de culoare neagra, fabricata dintr-un plastic rezistent, cu o grosime mia mica de 1 inch, mai exact de 23,75 milimetri. In plus, laptopul versatil dispune de o portabilitate buna pentru a-l lua cu dumneavoastra oriunde aveti nevoie de un dispozitiv performant, avand o latime de 380 milimetri, lungime de 260,4 milimetri si o greutate de 2,48 kilograme.

Display-ul de tip LCD LED retroiluminat dispune o diagonala normala de 15,6 inch, oferind imagini clare si captivante la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, dar si tehnologia speciala anti-reflexie Dell TrueLife pentru o imagine la fel de clara si stralucitoare atat in interior cat si la exterior. Alaturi de display-ul LED HD, compania a integrat si o placa video dedicata AMD Radeon R6 M345DX cu memorie de 2 GB pentru a ajuta la redarea imaginilor de inalta calitate, oferindu-va o experienta vizuala impresionanta.Dell Inspiron 5555

Laptopul Dell Inspiron ofera o performanta mare pentru o utilizare rapida si fara probleme, datorita procesorului AMD A10-8700P, din familia de procesoare AMD A-Series, care integreaza patru nuclee la frecventa de 1,8 GHz, ajungand la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz prin tehnologia Turbo Boost, 2 MB Cache, tehnologiile AMD si placa grafica integrata AMD Radeon R6 Graphics cu frecventa de pana la 800 MHz si suport DirectX 12, ocupandu-se de grafica mai redusa.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigare pe internet si multimedia, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB in Dual Channel. Unitatea HDD are o viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare mare de 1 TB pentru salvarea in siguranta a fisierelor dumneavoastra preferate, dar si a sistemului de operare Linux Ubuntu 14.04.

Inainte de incheiere, trebuie sa mai mentionam camera WEB cu rezolutie HD, bateria Li-Ion cu 4 celule pentru o autonomie de lucru indelungata si cele doua difuzoare stereo de 1 W care redau un sunet puternic si clar.