Bosch MUM54251- robot de bucatarie performant

Am cautat un robot de bucatarie si dupa lungi cautari am si gasit  Bosch MUM54251,  foarte util pentru mine dar destul de scump.

Stau la casa si imi place sa imi cultiv legumele in gradina iar animalele sa le cresc acasa. Aveam nevoie de un robot de bucatarie mai ales toamna cand trebuia sa fac zarzavatul si toate conservele care se fac in casa. Sincer va spun ma saturasem de tocat din cutit morcov, pastranac, telina si ardei. Pe langa ca imi lua mult timp, va spun sincer aveam si carcei la degete. Femeile care citesc acum sunt sigura ca stiti acei carcei.

Sa va descriu robotul de bucatarie Bosch MUM54251 care are  900 W putere , datorita acesteia avem rezultate de calitate iar daca o combinam  cu viteza  pregatesti rapid zarzavatul si iti ramane timp pentru alte conserve.

Bosch MUM54251 are bolul de 3.9 l din inox poti pregati rapid zarzavatul sau vinetele pentru pus la pastrare pe iarna, acesta face treaba ta nu numai mai rapid dar si mai eficient. Manerul din plasic este usor de folosit, iar capacul antistropire impiedica improscarea in timpul utilizarii.

Bosch MUM54251

Un cutit de tocat din inox pentru prepararea carnii si legumelor, carnea nu poate lipsi de la o masa copioasa si poate fi gatita in diverse forme. Toate acestea fac deliciul unei gospodine desavarsit. Diversele accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie ajuta la formarea celei mai delicioase salate in zilele calduroase de vara. Iar cu capacitatea de framantare de 2000 g poti face rapid pane de casa pe care sa intinzi zacusca facuta de tine in casa.

Vasul pentru blender are capacitatea de 1,25 l impreuna cu accesoriul pentru blender amesteca fructe, paseaza legume si sparge gheata fara probleme. Acesta are sistem de blocare pentru siguranta maxima la utilizare.

Bosch MUM54251 are picioruse din cauciuc cu ventuze extra sensibile. Robotul tau de bucatarie nu se va plimba prin casa si poti sa iti intorci spatele sa cureti restul legumelor facar sa iti mai faci griji ca acesta ar putea cade de pe masa.

Avand margini rotunjite si goluri acoperite acesta este usor de curatat, iar bolul si accesoriile pot fi spalate si in masina de spalat.

Robotul de bucatarie Bosch MUM54251 a fost ceva mai scump dar cand ma gandesc ca nu mai am carcei la degete toamna cand fac zarzavatul sau zacusca cred cu tarie ca si-a meritat toti banii.