Bosch WAW28740EU – clasa superioara si specificatii de top

Brandul Bosh reprezintă etalonul de randament si eficacitate, ce experimentează calitatea, fiabilitatea și precizia aparatelor electrocasnice. Brandul Bosh a fost desemnat ca fiind cea mai de încredere marcă de electrocasnice din Europa, câștigând diverse premii printre care Trusted Brand pentru electrocasnice și reprezentând unul dintre cei mai buni  lideri globali furnizori de tehnologie și servicii.

Hainele pe care le purtăm au nevoie să fie spălate eficient și în deplină siguranță. De aceea Bosh a scos pe piață mașina de spălat rufe WAW28740EU, ce poate spăla o cantitate de rufe de până la 9 kg. Această mașină de spălat rufe face parte din clasa de eficiență energetică A+++ pentru spălare si din clasa de eficiență energetică la centrifugare B. Viteza de centrifugare este de 1400 rotații/minut. Consumul de energie electrică în program standard este de 0,92 kw/h.

Încărcarea rufelor în mașina de spălat se face frontal și deține un număr de 10 programe standard. Pentru spălarea rufelor pe categorii de țesături și pentru eficiență în spălare, această mașină de spălat rufe a fost dotată cu tehnologii și funcții speciale performante. Cu programul extra clătire rufele sunt clătite suplimentar și este preferabil pentru persoanele cu alegergii la detergent sau cu piele sensibilă. Programul de prespălare este destinat rufelor foarte murdare, acestea trecând printr-un procedeu de înmuire. Programul lână este destinat puloverelor și țesăturilor din lână. Cu programul mătase și perdele, rufele vor fi spălate într-un mod delicat pentru a nu produce deteriorări țesăturilor. Cu programul delicate, rufele sunt spălate mai mult prin presare, decât prin frecare, într-un mod delicat. Programul spălare manuală este destinat țesăturilor pretențioase ce nu suportă spălare la mașina de spălat.

Bosch WAW28740EU

Programul special Allergy Plus,  asigură apălarea eficientă și igienică, la o temperatură scăzută a apei. Cu antișifonare rufele sunt protejate împotriva plierilor și a mototolirii. Cu funcția cămăși/bluze, cămășile și bluzele beneficiază de o spălare ușoară fără a fi șifonate foarte tare și pentru a putea fi călcate mai ușor. Cu funcția spălare nocturnă, mașina de spălat rufe Bosch WAW28740EU spală rufele într-un mod silențios, pentru ca acestea să poată fi spălate și în timp ce dormi. Pentru performanță în spălare, Bosh a adăugat funcții speciale precum, Active Oxygen pentru spălarea rufelor fără a mai folosi aditivi chimici , Dozator detergent lichid pentru a nu consuma mai mult detergent decât este necesar, Eco Perfect pentru îndepărtarea bacteriilor și a microbilor existenți în rufele murdare și în hainele ce au fost purtate, Speed Perfect ce face posibilă reducerea timpului de spălare cu până la 60%, cu Touch Control poți controla butoanele dispozitivului iar  funcția Vario Perfect oferă atât economie în funcționare cât și un design inovator.

Mașina de spălat rufe Bosch WAW28740EU a mai fost dotată cu sistemul de oprire a mașinii de spălat în timpul mersului  și adăugare a rufelor uitate. Sistemul de detectare spumă, are rolul de a  elimina surplusul de spumă. Deține sistem de siguranță pentru protecția copiilor și sistem de siguranță pentru evitarea inundațiilor. La terminarea programului de spălare, mașina de spălat rufe  a fost dotată cu un sistem acustic pentru a ști cu exactitate când aceasta și-a terminat programul.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 72 dB, iar nivelul de zgomot la spălare este de 48 dB ceea ce înseamnă că nivelul de zgomot este destul de redus. Volumul tamburului este de 65 cmc, iar materialul acestuia este din inox, materialul cuvei fiind din polipropilenă.

Mașina de spălat rufe Bosch WAW28740EU are un consum mediu anul de apă de 11220 litri.

Dimensiunile acestei mașini de spălat rufe sunt de 84,5 x 60 x 59 cm iar greutatea de 74 kg,  putând fi încadrată cu ușurință în bucătărie sau în baie.

Mașina de spălat rufe Bosch WAW28740EU are un  design inovator cu carcasă de culoare alb, cu linii drepte, având dispus în partea de sus stânga sertarul pentru detergent , butonul cu programe și funcții lângă sertarul de detergent și panoul de afișaj de tip LED.

Prețul acestei mașini de spălat este dat de tehnologiile și funcțiile pe care le deține, iar dacă îți dorești inovație în casa ta, ti-o recomand cu toată încrederea.