Heinner HCF-250A+ – lada frigorifica cu clasa A+ si volumul net total de 250

Acest aparat de răcire, denumit ladă frigorifică este de fapt un congelator pe orizontală și folosește la congelarea alimentelor atât pentru perioada de iarnă cât și pentru perioadele toride ale verii. La alegerea unei combine frigorifice cel mai important criteriu de selecție este volumul. Acesta trebuie să fie destul de spațios pentru a încăpea atât sortimentele de carne cât și sortimentele de legume într-o cantitate mult mai mare decât în congelatoarele convenționale.

Lada frigorifica Heinner HCF-250A+ face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un consum energetic anual de 247 kw. Acest consum energetic anual este foarte redus în comparație cu alte electrocasnice care consumă mult mai mult. Volum net total al acestui congelator este de 250 litri. Congelatorul este dotat cu un singur compartiment de congelare cu sistem manual de dezghețare a congelatorului. Acesta are o capacitate de congelare de 18 kg în 24 ore având agentul de răcire R600. Dacă se întâmplă să fie pană de curent iar afară este foarte cald, trebuie să știi că această ladă frigorifică are o autonomie de până la 24 ore, ceea ce înseamnă că alimentele vor fi în siguranță și nu există riscul să se strice.

Lada frigorifica Heinner HCF-250A+ deține funcția de control mecanic cu termostat ajustabil. Nivelul de zgomot al acestei lăzi frigorifice este de 42 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de redus în comparație cu alte congelatoare.

Lada frigorifica Heinner HCF-250A+, 250 l, Clasa A+

Pentru design, producătorul Heinner a folosit materiale de o deosebită calitate, modelând carcasa în nuanță de culoare alb imaculat ce imprimă ideea de puritate și curățenie, având pe partea superoară capacul cu deschidere standard pe care este aplicat un mâner vertical, iar la partea frontală având dispus panoul cu termostat pentru reglajul mecanic, cu LED-uri și logo Heinner.

Dimensiunile acestei lăzi frigorifice Heinner HCF-250A+ sunt de 60,7 x 111,5 x 83,2 cm putând fi așezată în bucătărie sau într-un spațiu special amenajat. Având aceste dimensiuni Lada frigorifica Heinner HCF-250A+ este destul de spațioasă, putând depozita o cantitate mare de carne sau de legume, și este ideală pentru păstrarea preparatelor în condiții optime pentru o nuntă sau pentru o petrecere. Coșul de sârmă cu care aceasta este dotată se află poziționat la suprafața lăzii și este ideal pentru a avea la îndemână alimentele pe care dorești să le prepari mai întâi, nemaifiind nevoit să cauți printre alte pachete cu alimente ce se află depozitate în ea. Această ladă frigorifică este ideală și pentru păstrarea berii sau a băuturilor răcoritoare pe timpul verii.

Prețul acestei lăzi frigorifice Heinner HCF-250A+ nu este foarte mare și dacă te-ai hotărât să o cumperi cu siguranță îi vei găsi utilitatea în casa ta.