Bosch WIS28141EU – Masina de spalat rufe cu technologia ActiveWater™

 

Maşinile de spălat rufe incorporabile sunt cele mai avantajoase masini de spălat rufe de pe piata, deţinând tehnologii noi ce avantajează cumpărătorul. Deoarece deţin sistemul de mascare a lor, acestea se incadreaza perfect în bucătăria sau baia ta, confundându-se cu mobilierul. La cumpărare trebuie să ai grijă să se încadreze perfect locului căruia îi este destinat.

Funcţia Acrive Water cu care este dotată Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU îţi economiseşte banii, deoarece conferă un consum redus de apă şi de energie electrică, deţinând sistemul automat de detectare automată a încărcăturii, în două trepte. Cu Tambur VarioSoft vei avea o spălare uşoară şi delicată a rufelor, datorită structurii şi mişcării unice a tamburului.

Are un nivel de zgomot silenţios atât la spălare cât şi la centrifugare, de 46 dB la spălare şi de 64 dB la centrifugare.

Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU are o încărcare frontală şi o capacitate de încărcare a rufelor de 7 kg, având posibilitatea de a spăla toate rufele într-un singur ciclu de spălare. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+ cu clasa de eficienţă energetică la spălare A, oferind un consum în program standard de 0,95 kw pe oră. Dispune de Program de prespălare pentru rufele foarte murdare, Program redus de spălare de 30 minute pentru rufele delicate din mătase precum şi antişifonare, Program de spălare lână, Program Mix, Program spălare manuală pentru rufele ce au o structură a ţesăturii mai sensibilă. Toate aceste programe sunt grupate într-un selector electronic.

Bosch WIS28141EU

Această maşină de spălat rufe, deţine funcţiile speciale ActiveWater – pentru controlul eficient al consumului de apă, control electronic al balansului şi Sistem 3D Aquatronic. Maşina de spălat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU este dotată cu selector de centrifugare, sistem de detectare a spumei în exces, protecţie împotriva inundaţiilor, sistem de semnalizare acustică la terminarea programului, Aqua Stop, dispozitiv de utilizare a detergentului lichid, pe lângă cel de detergent pudră, hublou cu cârlig de blocare metalic, cu diametrul de 30 cm şi o deschidere de 130 de grade.

Are un consum mediu anual de apă de 11000 litri.

Design-ul său este placut, inovator, cu linii fine şi drepte, de culoare alb imaculat, având dispus pe sertarul pentru detergent logo-ul Bosh, iar în partea dreaptă funcţiile şi programele.

Dimensiunile sale sunt de 81,8x60x57 cm putându-se încadra perfect oriunde în mobilierul tău.

Preţul său este dat de tehnologia şi funcţiile cu care este dotată, şi dacă îţi doreşti un aparat electrocasnic inovator şi foarte util pentru tine şi familia ta, ţi-o recomand cu toată încrederea.