Hotpoint BWMD 742 – Masina de spalat rufe incorporabila High Definition Washing

Deoarece timpul a devenit extrem de preţios pentru fiecare dintre noi, nu mai reuşim să ne îndeplinim cu responsabilitate trebuirle casnice, fără ajutorul unui aparat electrocasnic, cu noi tehnologii. Odată cu trecerea timpului a avansat şi tehnologia inovatoare, aducând pe piaţă aparate electrocasnice tot mai sofisticate din punct de vedere a funcţionalităţii. În acest sens a fost creată şi Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742, la cele mai înalte standarde de eficienţă energetică.

Simbolul Ecotech reprezintă o garanţie a standardelor ridicate de eficienţă, cu performanţe excelente. Woolmark Platinum Care, reprezintă certificarea că aceastămaşină de spălat rufe este una de calitate excepţională. Super Silenţios îţi arată că are un motor trifazat, conceput cu un sistem de suspensie care atenuează şi cele mai puternice vibraţii, chiar şi întimpul centrifugării. Funcţia Baby oferă spălarea eficientă şi igienică a hainelor bebeluşului tău.

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742 face parte din clasa de eficienţă energetică A++ ceea ce înseamnă că are un consum redus de energie electrică, şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare B.

Rufele tale vor fi stoarse la o centrufugare maxămă de 1400 rotaţii pe minut. Are un consum anul de energie de 10038 kw şi un consum în program standard de 0,577 kw/oră. Încărcarea se face frontal şi are o capacitate de încărcare de 7 kg.

Hotpoint BWMD 742 (EU), 7 kg, 1400 RPM, Clasa A++, Alb

Nivelul de zgomot este foarte silenţios de doar 42 dB, practic nici nu vei auzi zgomotul produs de ea.

Dispune de un număr de 16 programe : Woolmark Platinum Care, Simbolul Ecotech, Sistem Owerflow, Super Silenţios, baby, Rapid 60, Rapid 30, Sintetice, Antialergice, Delicate, Bumbac, îndepărtare pete, ciclu de noapte, cămăşi, opţiune de spălare rapidă cu multe funcţii speciale şi opţiuni: viteză de centrifugare variabilă, Super Wash, Extra clătire, Călcare uşoară, Încărcare redusă.

Are un design plăcut şi inovator fiind construită dintr-un material metalic de culoare alb imaculat, având dispus în partea de sus a hubloului logo-ul Hotpoint/Ariston, iar deasupra lângă seratrul de detergent panoul cu cu afisaj tip LED pentru informaţii şi butoane pentru setarea programului dorit, precum şi pentru selectare vitezei dorite de centrifugare, având dimensiunile de 59,5×55,0x82,0 cm. Cu aceste dimensiuni o poţi încadra pe orice perete din baie sau de la bucătărie, fără să incomodeze.

Preţul său este dat de programele şi funcţiile pe care le deţine, precum şi a tehnologiei avansate cu care este dotată.

Pentru o spălare profesională şi de calitate îţi recomand Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742.