Siemens WK14D541EU – iQ500 Masina de spalat rufe cu uscator; Complet incorporabila

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Siemens WK14D541EU este o maşină de spălat rufe incorporabilă cu uscător, ce deţine sistemul Water Perfect pentru detectarea gradului de încărcare, oferind un consum optim de apă, prin ajustarea consumului.

Tehnologia Auto Dry cu senzor de umiditate oferă rezultate optime la uscare protejând ţesăturile. Programul Rapid de 15 minute îţi asigură o spălare eficientă în doar 15 minute, mai ales atunci când timpul tău este limitat.

Maşina de spălat rufe cu uscător incorporabila Siemens WK14D541EU are o ăncărcare frontală şi o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut. Capacitatea deîncărcare a rufelor este de 7 kg la spălare şi de 4 kg la uscare. Face parte din clasa de eficienţă energetică A, ceea ce înseamnă că are un consum de energie electrică normal, cu un consum de 5,5 kw/oră şi un consum de apă în program standard de 105 litri.

Deţine de un număr mare de programe, cum ar fi: Program Rapid de 15 minute, ce oferă spălare, clătire şi centrifugare într-un timp record de doar 15 minute, Programul Prespălare pentru rufele foarte murdare, Program bumbac, Sintetice, Program de spălare lână ce oferă protecţie hainelor din lână, Program de călcare uşoară, program redus de energie, program clătire intensivă destinat persoanele cu piele sensibilă şi alergice la detergent, program de spălare delicată, Program de spălare manuală, pentru rufele ce se deteriorează uşor prin frecare, acesta asigurând o spălare delicată fără frecare, Programul Mix, şi Programul Sport pentru echipamentele de sport confecţionate din materiale speciale.

Siemens WK14D541EU

Funcţiile deţinute de această maşină de spălat rufe sunt: funcţia de detectare automată a cantităţii, Funcţia specială de control al balansului, conceput cu un sistem de suspensie ce atenueaza vibraţiile cele mai puternice, rezultând un mod silenţios chiar şi în timpul centrifugării, Funcţia de detectare spumă, ce elimină printr-un orificiu special spuma rezultată în exces de la detergent, sistem de siguranţă pentru protecţia copiilor, sistem de siguranţă împotriva inundaţiilor, funcţia de programare întârziată, ce permite să programezi spălarea atunci când timpul îţi permite.

Hubloul are un diametru de 30 cm şi o deschidere de 95 de grade. Nivelul de zgomot la spălare este de 57 dB iar la centrifugare de 74 dB. Consumul de apă mediuanual este de 21000 litri.

Această maşină de spălat rufe deţine tehnologiile AquaStop, Sistem Aqua Tronic, Water Perfect şi hublou cu cârlig de blocare metalic.

Dispune de un design inovator cu linii fine şi drepte ceea ce îi conferă eleganţă, de culoare alb imaculat iar dimeniunile sunt de 82 x 59.5 x 58.4 cm, putând fi dispusă oriunde în baia sau bucătăria ta. Masca pe care o deţine are deschiderea pe partea dreapta, iar după spălare poate fi închisă, lăsând impresia de mobilier.

Preţul său este dat de tehnologiile pe care le deţine, iar dacă îţi doreşti tehnologie de ultimă oră, îţi recomand să ţi-o achiziţionezi.