Candy CCHE 150 – Lada frigorifica cu clasa A+ si volum de 150 l

Lada frigorifică Candy CCHE 150 este una de dimensiuni reduse, dar cu o mare eficienţă de congelare a alimentelor. Dacă nu îţi place să mergi prea des la cumpărături, atunci îţi poţi face provizii depozitându-le în această ladă frigorifică. Cumpărând un astfel de aparat electrocasnic nu vei da greş deoarece în scurt timp îţi va deveni indispensabil. În general lăzile frigorifice nu sunt dotate cu sistem de dezgheţare automat şi în consecinţă nici lada frigorifică Candy  CCHE 150 nu deţine sistem de dezgheţare automat, ci manual.

Lada frigorifica Candy CCHE 150 este un aparat frigorific ce face parte din clasa de eficienţă energetică A+, iar această clasă îi conferă un consum redus de energie electrică în funcţionare, având un consum energetic anual de 204 kw.  Volumul net total al acestei lăzi frigorifice este de 150 litri iar cel brut de 155 litri.

Congelatorul deţine un singur compresor şi are un nivel de zgomot de 42 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă, fără să deranjeze auzul.

Lada frigorifica Candy CCHE 150 îţi oferă posibilitatea de a depozita şi păstra o cantitate destul de mare de produse alimentare, putând să le congelezi pentru o perioadă îndelungată de timp. Aceste alimente congelate nu se vor altera şi se vor menţine în condiţii optime de păstrare. Produsele electrocasnice Candy sunt produse de calitate,demonstrând acest lucru prin modul practic de funcţionare şi depozitare.

Lada frigorifica Candy CCHE 150

Datorită dimensiunilor sale standard poate fi încadrată în orice spaţiu din casa ta, fără să incomodeze. Coşul metalic detaşabil ce se afla în partea superioară a lăzii frigorifice îţi uşurează căutarea unui anumit produs, deoarece acesta poate fi amplasat în coş şi luat atunci când este nevoie de el. Acest coş te ajută să ţii la îndemână alimentele pe care doreşti să le prepari imediat.

Lada frigorifica Candy CCHE 150 are un design simplu în formă de dreptunghi dar care este în acelaşi timp şi foarte modern, tocmai datorită simplităţii. Materialul care a fost folosit la  confecţionarea lăzii frigorifice este de calitate şi are o culoare alb imaculat, ce te duce cu gândul la puritate.

La partea superioară se află capacul care are o deschidere standard pe verticală şi mâner orizontal. Pe partea frontală a carcasei de află dispus logo Candy şi panoul pentru reglarea temperaturii interioare a lăzii frigorifice. Această ladă frigorifică este ideală pentru păstrarea conservelor şi alimentelor pe perioada iernii şi este eficientă pe perioada verii pentru păstrarea în condiţii optime a semipreparatelor pentru grătar şi a sticlelor cu sucuri şi bere.

Preţul lăzii frigorifice Candy CCHE 150  este destul de redus şi dacă ai nevoie de o ladă frigorifică pentru păstrarea alimentelor, ţi-o recomand cu toată încrederea.