Studio Casa CF255 – lada frigorifica ce se afla in Promotie

Criteriile descrise de producătorii Studio Casa sunt calitate,confort, fiabilitate şi design. Aceştia oferă clienţilor săi  produse de cea mai bună calitate la preţurile cele mai mici. Lada frigorifică şi aparatele frigorifice în general au  reprezentat întotdeauna  o metodă fiabilă pentru păstrarea în cele mai optime condiţii a alimentelor. O ladă frigorifică satisface nevoia de depozitare a alimentelor pentru o perioadă lungă de timp dând siguranţă  alimentelor în păstrare.

Lada frigorifica Studio Casa, CF255 A+ face parte din clasa de eficienţă energetică A+, este formată dintr-un singur compartiment, sistem de răcire static ce face parte din clasa climatică N şi un singur compresor cu agent de răcire R600a. Volumul net total al lăzii frigorifice este de 255 litri având un consum de energie energetică anual de 210 kw.

Lada frigorifica Studio Casa, CF255 A+ este dotată la interior cu sistem de iluminare iar la exterior cu termostat reglabil pentru reglarea temperaturii sistemul de dezgheţare făcându-se manual. Uşa are deschidere standard pe verticală, având mânerul încorporat.  Nivelul de zgomot este redus,  fără să deranjeze auzul, ceea ce o face foarte silenţioasă.

Lada frigorifica Studio Casa, CF255 A+, 255 l, Alb

Lada frigorifică fiind dotată cu filtru pentru drenaj, elimină apa din congelator datorată condensului. Orificiul de eliminare a apei poate fi curăţat în momentul în care se face dezgheţarea manuală a lăzii frigorifice. Acest orificiu pentru drenaj este foarte important la aparatele electrocasnice cu funcţii de răcire, deoarece elimină riscul de a face mucegai şi de a acumula bacterii, totodată eliminând riscul îmbolnăvirii.

Designul lăzii frigorifice  Studio Casa, CF255 A+ este foarte modern, atrăgând prin simplitatea liniilor drepte şi având o carcasă de culoare alb imaculat dă o notă de stil şi eleganţă locuinţei.

Lada frigorifica Studio Casa, CF255 A+ este ideală pentru congelarea şi păstrarea  oricăror produse alimentare, a cărnii şi a preparatelor sau semipreparatelor din carne, legume şi fructe precum şi pentru păstrarea conservelor în anotimpul de iarnă, în condiţii optime. Se pot depozita atât semipreparatele pentru grătar cât şi sticlele cu sucuri naturale sau cutiile şi sticlele cu bere  în zilele călduroase de vară.

Coşul detaşabil ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, este foarte util deoarece poţi depozita alimentele pe care urmează să le prepari cel mai repede.

Preţul lăzii frigorifice Studio Casa, CF145 A+ nu este mare şi este dat de capacitatea  de depozitare a alimentelor precum şi păstrarea lor  în condiţii optime . Dimensiunile acestei lăzi frigorifice sunt de 114,5 x 61 x 84,5 cm făcându-şi loc  cu uşurinţă  în bucătărie sau în oricare alt loc din casă, fără ca aceasta să incomodeze. Dacă doreşti să-ţi cumperi o ladă frigorifică, îţi recomand Lada frigorifica Studio Casa, CF255 A+.