Midea HS 384CN – Lada frigorifica cu un volum net total de 295l

Brandul Midea aduce tehnologie şi promovează sustenabilitatea atunci când vine vorba de consumul de energie electrică. Procedeul de fabricaţie al electrocasnicelor Midea se concentrează în deosebi pe consumul redus de energie electrică. Acest brand este cunoscut în România, oferind garanţie asupra produselor de refrigerare. Criteriile brandului Midea sunt calitatea, confortul şi fiabilitatea. Lăzile frigorifice oferite de Midea sunt de bună calitate şi au un preţ destul de mic. Lada frigorifică oferă posibilitatea păstrării alimentelor congelate pe o perioadă lungă de timp.

Lada frigorifică Midea HS 384CN face parte din clasa de eficienţă energetică A, ceea ce îi conferă un consum mediu de energie electrică şi are un volum net total de 295 litri. Aceasta deţine un singur compresor cu agent de răcire ecologic R600a.

Uşa are deschidere standard pe verticală, având mânerul încorporat.  Nivelul de zgomot este redus,  fără să deranjeze auzul, ceea ce o face foarte silenţioasă.

Designul lăzii frigorifice este foarte modern şi atrăgător datorită carcasei de culoare alb imaculat cu linii simple şi fine, oferind stil şi eleganţă oricărei încăperi. Pe partea frontală a lăzii frigotifice este amplasat logo Midea şi panoul pentru reglarea temperaturii la interior.

Lada frigorifica Midea HS 384CN, 295 litri, Clasa A, Alb

Lada frigorifică Midea HS 384CN este ideală pentru congelarea şi păstrarea cărnii, a preparatelor şi semipreparatelor din carne, a legumelor şi fructelor precum şi a conservelor pe care doreşti să le consumi pe perioada iernii. Acestea sunt păstrate în condiţii optime, fără să se altereze. Această ladă frigorifică nu formează mucegai pe pereţii interiori şi nu permite formarea bacteriilor. Pe perioadele toride ale verii se pot păstra în deplină siguranţă carnea pentru mâncare, semipreparatele pentru grătar, sticlele cu sucuri şi cutiile sau sticlele cu bere, îngheţata şi multe alte alimentele ce necesită congelare.

Fiind dotat cu un coş detaşabil din metal, acesta oferă utilitate prin faptul că poţi depozita în el alimentele pe care doreşti să le consumi într-un interval scurt de timp, nemaitrebuind să cauţi printre pachetele cu alimente congelate. Volumul destul de mare al acestei lăzi frigorifice permite depozitarea unei cantităţi mari de alimente în cele mai bune şi optime condiţii de păstrare.

Preţul Lăzii frigorifice Midea HS 384CN nu este mare şi este dat de capacitatea de depozitare precum şi de calitatea îngheţării şi păstrării alimentelor. Dimensiunile nu foarte mari îl fac să poată fi aşezat într-o bucătărie mai mare sau în oricare alt loc din casa ta, fără să te incomodeze.

Dacă îţi doreşti o ladă frigorifică în care să-ţi păsatrezi alimentele în deplină siguranţă, aceasta este alegera potrivită.