Candy CDP5P1DAXS – spalam vasele inteligent

 

Maşina de spălat vase a devenit o necesitate a timpurilor noastre, a femeilor moderne care se respectă, şi de ce nu chiar a bărbaţilor, economisind astfel timpul dedicat treburilor în bucătărie. Maşina de spălat vase Candy CDP5P1DAXS deţine 10 programe de spălare eficientă şi de igienizare a unui număr de 15 seturi de vase. Programul de igienizare antibacterian este destinat vaselor foarte murdare, la o temperatură a apei de 75 de grade, având un consum al apei de 20 litri şi un consum al energiei electrice de 2,3 kw pe oră, cu un timp de spălare de 130 minute.

Programul universal este destinat spălării vaselor cu un nivel de murdărie normală, la o temperatură a apei de 60 de grade, cu un timp de spălare de 120 minute. Programul zilnic este destinat spălării vaselor pe care le folosim uzual, la o temperatură a apei de 55 de grade, cu timpul de spălare de 80 minute. Programul ECO, care primeşte şi clasa de eficienţă energetică A+, este destinat spălării vaselor la o temperatură de 45 de grade, având o durată de apălare de 175 minute, cu un consum al apei de 10 litri şi o energie consumată de 1,04 kw pe oră.

Programul delicat este destinat spălării paharelor şi a porţelanurilor, la o temperatură a apei de 45 de grade. Programul rapid are o durată de spălare de 59 de minute la o temperatură a apei de 65 de grade. Cu programul ultra rapid spălatul vaselor durează doar 24 minute, la o temperatură a apei de 50 de grade, neavând funcţia de uscare. Programul silenţios are o durată de spălare de 240 minute, la o presiune scăzută a apei şi o temperatură de 55 de grade. Prespălarea durează doar 5 minute, fără a încălzi apa.  Programul de autocurăţare a maşinii de spălat vase, se face când maşina de spălat vase este goală şi doar cu detergenţi speciali, având o durată de 40 minute.

Candy CDP5P1DAXS

Maşina de spălat vase Candy CDP5P1DAXS deţine un panou de control electronic pentru sare şi indicator de terminare program spălare. Are un consum anual de apă de 2800 litri, cu un consum al unui ciclu de spălare de 10 litri. Energia electrică anuală consumată este de 299 kw, având un consum la un  ciclu de spălare de 1,04 kw. Are un design inovator, cu linii curbe, de culoare argintie, cu un panou pentru controlul programelor dispus frontal în partea de sus dreapta, iar în partea stângă având dispus logo-ul Candy.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 cm şi are o greutate de 41 kg. Dispusă în bucătăria ta, va da un aer modern şi inovator casei tale.