Samsung RT38K5400S9/EO – noul frigider din gama 2016 de la producatorul Corean

Noul Frigider Samsung RT38K5400S9/EO, No Frost, Clasa A+, vine dotat cu sistemul Twin Coolig Plus, ce creează un mediu favorabil, pentru ca alimentele să se păstreze proaspete în frigider, la o uniditate de 70% faţă de 30% cât este umiditatea unui frigider convenţional. Acest sistem păstrează legumele şi fructele, dar şi alimentele prospete fără a le usca.  Sistemul Twin Cooling Plus răceşte atât frigiderul cât şi congelatorul în mod separat, pentru a împiedica amestecarea şi pătrunderea mirosurilor din frigider în congelator şi invers, alimentele congelate păstrându-şi aroma iniţială.

Având o depozitare flexibilă, se poate converti uşor din congelator în frigider. Acest sistem este ideal pentru produsele pe care doreşti să le păstrezi un timp mai îndelungat, pentru diverse anotimpuri,  iar pentru a economisi energia se poate comuta în modul oprit.

Curenţii de aer foarte rece sunt produşi într-un mod foarte rapid pentru a răci sau a congela.  Cu funcţia Power Cool alimentele şi băuturile sunt răcite într-un mod foarte rapid, iar cu funcţia Power Freeze poţi produce gheaţă sau poţi congela sau întări alimentele deja congelate. Dotat cu tehnologia Digital Inverter acesta îşi reglează în mod automat viteza, ca răspuns la cererea de răcire a celor şapte nivele.

Samsung RT38K5400S9

În felul acesta consumând mai puţină energie, reduce zgomotul şi uzura, pentru a te putea bucura şi folosi de el o perioadă mai îndelungată. Iluminarea cu LED dispusă sus şi lateral luminează puternic toate unghiurile, asigurând o vizibilitate optimă.  Această combină frigorifică Samsung RT38K5400S9/EO, No Frost, Clasa A+, are un sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator. Deţine o capacitate totală de 384 litri, din care volumul net al congelatorului este de 89 litri, iar cel al frigiderului de 295 litri.

Deţinând clasa de eficienţă energetică  A+ are un consum mediu de energie, cu un consum anual de 290 kw. Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru legume şi fructe, pentru ca fructele şi legumele să-şi păstreze prospeţimea şi vitalitatea, precum şi un compartiment Fresh pentru păstrarea prospeţimii şi a aromelor  cărnii şi a peştelui, dar şi a zarzavatului. Atât frigiderul cât şi congelatorul, au dispuse pe uşă  suporturi pentru unt, brânză, ouă şi sticle.  Sistemul de dezgheţare a frigiderului se face în mod automat. Congelatorul deţine două compartiment şi are un sistem de dezgheţare de asemeni automat.

Această combină frigorifică deţine funcţia de super-congelare, pentru ca produsele tale ce trebuie îngheţate, să-ţi păstreze aroma iniţială, funcţia de super-răcire, pentru a nu aştepta un timp îndelungat să bei un suc rece, când vii de afară din caniculă, şi opţiunile Power Cool şi Power Freeze.  Are un design inovator, din  inox de culoare argintie, pe uşi având mânere dispuse vertical, cu deschidere standard pe partea dreaptă, şi are  dimensiunile de 178,5 x 67,5 x 71,5 cm. Având aceste dimensiuni îl poţi încadra pe orice perete din bucătăria ta, dându-i acesteia o notă de modernism şi eleganţă.