Espressor Trisa Espresso Bar – design elegant si usor de curatat

 

Espresorul pentru cafea a devenit o necesitate pentru bucătăria tuturor oamenilor. Acum nu mai trebuie să ţii de coada ibricului, la flacăra aragazului pentru a prepara o cafea.  Espresorul prepară cafeaua  pentru tine. Numai cine nu bea cafea, nu ştie cât de important este acest aparat electrocasnic. Dimineaţa în timp ce te îmbraci, espresorul îţi face treaba, tu trebuind doar să apeşi pe butonul de pornire, după ce în prealabil l-ai alimentat cu apă şi boabe de cafea sau capsule.

După ce te-ai pregătit pentru serviciu, îţi iei ceaşca de cafea şi o bei în timp ce citeşti ziarul sau cartea preferată. Tare şi aromată, aceasta este denumirea cafelei preparată de espresorul tău, pe care ţi-o va oferi în fiecare dimineaţă. Fie că este vorba despre o cafea mică şi spumoasă, caramelizată, cu lapte sau cappucino, toate sunt de calitate foarte bună.

Pe lângă faptul că vei economisi cafeaua, vei bea şi cafea proaspătă, frumos mirositoare şi îmbietoare.   Espresorul Trisa Espresso Bar este un aparat automat pentru pregătit băutura de tip cafea expresso,  cu o capacitate a rezervorului  de apă detaşabil de 1,5 litri, şi o capacitate de preparare a 12 ceşcuţe de  cafea, la o presiune de 19 bari.Trisa Espresso Bar

Avantajul acestui espresor este că se alimentează atât cu boabe de cafea cât şi cu capsule. Pe lângă faptul că este un espresor puternic, mai deţine şi diverse accesorii, precum o port sită simplă şi dublă, cu grilă de picurare reglabilă în înălţime, putând fi lăsat în modul stadby, pentru ca tu să-l poţi folosi repede şi în cazul în care te grăbeşti, dar îţi mai doreşti să mai bei o cafea, sau pentru cazul în care ai musafiri şi nu vrei să pierzi timpul aşteptând prepararea cafelei.  Are un design elegant de culore inox şi poate fi curăţat foarte uşor.

Dimensiunile sale sunt de 26 x 25,5 x 31,5 cm şi are o greutate de 6,45 kg, având un cablu cu o lungime de 90 cm. Poate fi aşezat oriunde în bucătăria ta, pe un suport special sau pe blatul din bucătărie, important este să-ţi fie la îndemână. Pe lângă faptul că este foarte util, va da un aer modern şi inovator bucătăriei tale.