Candy EVOT 11061D3 – Masina de spalat rufe verticala

Mașina de spălat rufe este un aparat electrocasnic construit special pentru a spăla rufele și reprezintă o necesitate și o soluție optimă pentru a a-ți economisi timpul de lucru și efort, spălând rufele într-un mod rapid și eficient. Mașina de spălat rufe, ca și frigiderul, este un aparat electrocasnic foarte important pentru gospodarie. Acestea au evoluat sub diverse mecanisme, încă din cele mai vechi timpuri,  evoluând până în ziua de azi, la forma și mecanismul pe care le vezi în magazinele de specialitate și chiar în casa ta.

Candy EVOT 11061D3, este o mașină de spălat rufe automată și face parte din clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă că este foarte economică, având un consum de energie electrică foarte redus și un consum mediu anual  de apă,  de  8900 l. Aceasta are un tip de încărcare frontală verticală, de până la 6 kg, nemaifiind nevoie să te apleci pentru a încărca rufele prin hubloul orizontal. Stoarcerea rufelor se execută la o viteză de centrifugare de 1100 rotații pe minut.

Candy EVOT 11061D3

Masina de spalat rufe Candy EVOT 11061D3 deține un număr de 15 programe importante, pentru a ușura procesele de spălare a rufelor în condiții optime, pentru fiecare tip de țesătură  și pentru a-ți ușura munca în gospodărie. Programul rapid are o durată de 30 minute și este destinat rufelor puțin murdare, ce nu necesită o spălare profundă. Programul bumbac este destinat spălării țesăturilor din bumbac, ce necesită o prespălare în prealabil și are o durată de spălare mai mare. Programul de lână a fost inventat din necesitatea de a spăla țesăturile din lână, astfel încât acestea să nu fie deformate din cauza procesului de spălare. Cu această funcție rufele vor fi spălate printr-un procedeu care nu implică frecarea,  hainele rămânând la forma inițială dinaintea spălării. Programul de spălare manuală este destinat rufelor din țesături mai pretențioase, ce nu necesită frecare sau spălare energică.

Masina de spalat rufe Candy EVOT 11061D3 dispune de un nivel de zgomot la spălare de 61 dB iar la centrifugare de 77 dB, ceea ce înseamnă că funcționează la un nivel mediu de zgomot. Această mașină de spălat rufe, mai este dotată cu sistem de protecție pentru siguranța copiilor, nemaiexistând riscul de accident în cazul în care nu ești acasă.

Ca și material de construcție, tamburul este confecționat  din inox iar cuva din poliplex. Are o greutate de 55,5 kg iar dimensiunile de 60 x 40 x 80 cm o fac să se încadreze perfect într-un spațiu îngust, fără să incomodeze, dând un aer rafinat casei tale.

Designul este simplu, inovator și foarte modern, cu carcasa de culoare albă, cu linii simple și fine, având dispus în partea de deasupra, pe capac, logo-ul Candy și butoanele pentru setarea programelor de spălare. Prețul este accepatbil, comparativ cu programele pe care le deține.