Samsung RB 33J3219SS/EF – noutate de la producatorul Corean

Alegeti combina frigorifica potrivita pentru tine si bucataria ta

 Cand vine vorba de casa noastra, ne dorim doar lucruri de calitate superioara care sa ne mulțumeasca de alegerea facuta in fiecare zi. Astfel, combina frigorifica este un articol important și mai ales necesar, care nu trebuie sa lipseasca din casa unui om.

Varietatea combinelor frigorifice difera de la un producator la altul, de la un an la altul, iar asta datorita caracteristicilor ce le au in dotare, cum sunt: tehnologia de refrigerare, dimensiunea spatiului interior , a compartimentelor, clasa de eficienta energetica si a multor altor aspect pe care le descoperim abia dupa achizitionarea lui.

Tocmai de aceea, astazi va voi pune la dispozitie o prezentare a unei combine frigorifice potrivita atat nevoilor, cat si bugetului dumneavoastra.

Modelul Samsung RB 33J3219SS/EF  are o clasa energetica de A+++, capacitatea totala de depozitare a alimentelor fiind de 330 de L, distribuita astfel: 232 L sunt alocate frigiderului, iar restul de 98 L congelatorului. Este un aparat cu un spatiu destul de mare de inmagazinare a produselor alimentare, ideal pentru o familie.

Samsung RB 33J3219SS

Bineinteles, cei de la Samsung vin cu un “plus” in ceea ce priveste o combina frigorifica. Acest model are in dotarea frigiderului un raft cu glisare usoara care va permite sa il eliminati foarte usor, tocmai ca dumneavoastra sa va puteti organiza mult mai eficient alimentele din interior sau sa ajungeti la produse ce sunt depozitate mult prea in spate.

In comparatie cu celelalte combine frigorifice, aceasta dispune de un compresor cu inversor digital cu 5 cicluri, care se bazeaza atat pe  nivelurile de umiditate, dar mai ales pe sabloanele folosite. Acest aspect contribuie la linistea interioara a casei dumneavoastra, reducand la minim zgomotul acestuia, scazand uzura compresorului astfel incat durabilitatea aparatului sa fie mult mai mare decat pana acum.

Rafturile pozitionate pe usa combinei sunt acum mult mai adanci in comparatie cu cele ale unui frigider conventional. Tocmai de aceea va puteti bucura de depozitarea sticlelor mai inalte si mai mari, alaturi de alte doua rafturi create special pentru doze și diferite sticle.

O alta tehnologie pe care Samsung a lansat-o pe piata este “No Frost”, o tehnologie de care dispune si aceasta combina frigorifica. Efectele pe care le are sunt acelea de a asigura racirea uniforma a alimentelor, pastrarea temperaturii optime, eliminand astfel posibilitatea de aparitie a ghetii si zapezii.

Daca doriti sa faceti o invetitie de lunga durata pentru dumneavoastra si casa dumneavoastra, sa va imbunatatiti stilul de viata, regimul alimentar si, in acelasi timp, sa dispuneti de tehnologia noua aparuta pe piata de la Samsung, unul dintre producatorii renumiti din Romania, va recomand combina frigorifica Samsung RB 33J3219SS/EF.

Pentru verificare pretului produsului si ofertele acestuia, accesati: