Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA + Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Preţ Hotpoint FI6 864 SH IX HA

Aparatele Hotpoint sunt ergonomice, silenţioase, intuitive, sigure şi oferă soluţii inteligente, confort maxim pentru fiecare încăpere a casei. Stilul sobru şi rafinat, conştientizarea problemelor de mediu şi căutarea constantă a calităţii şi a inovaţiei, reprezintă tot ceea ce se poate spune despre cuptoarele încorporabile Hotpoint. Hotpoint FI6 864 SH IX HA are un preţ accesibil, iar acum vine la reducere, beneficiind de o garanţie de 24 de luni.

Aspect Hotpoint FI6 864 SH IX HA

Design-ul acestui aparat electrocasnic reprezintă un echilibru ideal pentru nevoile tale. Aceasta nu este doar expresia unui stil unic, distinctiv, ci o continuă căutare de caracteristici cum ar fi sistemul ergonomic şi inovaţia, pentru a facilita utilizarea. Precizia şi eleganţa fiecărui detaliu generează un stil armonios şi profund satisfăcător. Subliniind aspectele inovatoare ale cuptorului încorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA, se sugerează o nouă abordare a vieţii de zi cu zi. Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm iar greutatea este de 36 kg şi deţine o carcasă de culoare neagră. Uşa cuptorului este prevăzută cu sistem de închidere amortizată Soft Closing.

Caracteristici Hotpoint FI6 864 SH IX HA

Hotpoint FI6 864 SH IX HA este un cuptor complet încorporabil cu alimentare la curent electric, cu control mecanic şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+. Acesta deţine un număr de opt funcţii eficiente pentru gătirea alimentelor sau coacerea lor. Deţine o capacitate de 73 de litri, destul de suficientă pentru o familie mai numeroasă. Fiind dotat cu un suport telescopic, oferă posibilitatea de a prepara simultan mai multe feluri de mâncare, economisind în acest fel timp şi energie electrică, consumul de energie electrică fiind de 0,91 kw pe oră. Cele opt funcţii ale sale sunt următoarele: grill, grill cu convecţie pe aer, timer, ventilator, iluminare interioară pentru a vedea fazele de coacere a preparatelor, încălzire rapidă, coacere Pizza, coacere convenţională şi anume Maxi Cooking, Ready2cook,  pâine, grill turbo, aer forţat  şi funcţia de decongelare, care te ajută să decongelezi într-un mod rapid alimentele ce urmează a fi preparate. Cu aceste programe de gătit experienţa ta în bucătărie va devini mult mai uşoară.

hotpoint-fi6-864-sh-ix-ha

Review Hotpoint FI6 864 SH IX HA

În general într-o bucătărie ai nevoie de sisteme moderne pentru a-ţi uşura munca şi pentru a reduce timpul de preparare a mâncărurilor. Cuptorul încorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA reprezintă un astfel de avantaj, acesta fiind dotat cu diferite funcţii de gătire şi coacere a preparatelor. Design-ul său este foarte modern şi dă eleganţă oricărei bucătării. Dimensiunea mai mare a uşii, subţiază cadrul de oţel, permiţând să controlezi cu uşurinţă stadiul în care se află preparatele, mai ales că dispune de iluminare interioară. Consumul de energie electrică este destul de mic, cu 20% mai mic decât clasa concurentă A. Este recomandabil a fi cumpărat, deoarece repezintă un real ajutor în bucătărie şi pentru faptul că are un preţ foarte mic.

Pro: 8 funcţii, încorporabil, preţ redus

Contra: clasa A+