Samsung 65KS9500 – cu noua tehnologie Quantum Dot

Preţ SUHD Samsung 65KS9500

65KS9500 este noua serie de la Samsung a televizorului SUHD Curbat Smart 4K  Ultra HD, care cu siguranţă are farmecul lui, neavând acelaşi indicator de referinţă cu care ne-am obişnuit. Acest produs vine cu un preţ al calităţii Samsung şi cu o garanţie de 24 de luni inclusă în preţ. Dacă îţi place să priveşti la un ecran mare, curbat, în culori superbe deţinând tehnologii de ultimă generaţie, atunci cu siguranţă preţul nu mai contează.

Aspect SUHD Samsung 65KS9500

Lucrurile au început să se dezvolte destul de bine, graţie unui design care se întoarce la utilizarea unui cadru de ecran subţire, în loc de aspectul uşor îndesat a televizoarelor Samsung din gama 2015. De fapt cu un spate fără nituri şi şuruburi, evidenţiat printr-o bandă lată de metal care traversează centrul său, 65KS9500 încorporează proiectarea de 360 de grade pe care producătorii de televiziune sunt convinşi că reprezintă tot ce căutăm. Dimensiunile sale fără stand sunt de 1441.5 x 832.8 x 115.9 mm iar cele cu stand compatibil VESA 400 x 400, sunt de  1441.5 x 832.8 x 115.9 mm şi are o greutate de 29 kg.

Caracteristici SUHD Samsung 65KS9500

Samsung 65KS9500 a reuşit să fie pe primul loc printre televizoarele expuse la CES 2016. Este sport, deţine o rezoluţie nativă de 3840 x 2160 pixeli, în aspect imagine 16:9,  iar luminozitatea sa de vârf este capabilă să depăşească 1000 nits. În plus performanţa sa de culoare este capabilă să ofere mai mult de 90% din spectrul P3 Iniţiativa Cinema Digital (ICD). Acestea sunt toate specificaţiile cruciale pentru redarea unui interval dinamic ridicat HDR 4K, conţinut de standardul industriei AV care consideră că trebuie vizionat. Acesta este un Smart TV de tip LED cu funcţia de monitor şi contine tehnologia Tizen, ce oferă mai multe surse de operare la nivelul conţinutului şi al interconectării la un nivel inteligent. Sistemul audio este redat de tehnologia Dolby Digital Plus, ce are o ieşire a sunetului celor doua boxe de 20 de W fiecare. Caracteristicile superioare de sunet DRS. 2CH, Woofer, WallmountSound Mode, Multiroom Link, TV Sound Connect şi BT Headset Support împreună cu Dolby Digital Plus oferă performanţe de sunet deosebite. Diagonala ecranului de tip LED este de 163 cm cu rezoluţia 4K Ultra HD. Multitudinea de caracteristici superioare de imagine fac ca imaginile să fie analizate şi optimizate pentru a le reda  luminoase, cu detalii evidente, în culori senzaţionale. Tunerul digital DVB T/C/S/S2 este prevăzut o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, deţinând caracteristica specială Player multimedia integrat.  Conexiunea la reţea se face prin Wi-Fi integrat şi LAN prin conectorii Slot CI+, 4 porturi HDMI, 3 portuir USB 2.0 şi diverse porturi pentru intrări componente.

curbat-led

Review SUHD Samsung 65KS9500

Seria 65KS9500 este o revenire la utilizarea tehnologiei Quantim Dot. Unii ar putea-o pricepe ca pe o tehnologie mai veche, însă aceasta este o versiune modificată în mod special pentru a da un Quantum Dot mai facil pentru Samsung, redând o luminozitate cu 30% mai perfromantă. Această luminozitate este susţinută în acelaşi timp, ca un răspuns la nivelul de negru nativ a ecranului, fără a conduce la un consum mai mare de energie. De asemenea filtrul de reflecţie este îmbunătăţit pentru a ajunge la performante de contrast, mai ales pentru ecranul curbat al Televizorului SUHD Curbat Smart Samsung 65KS9500. În afară de acestea, performanţele sale sunt bazate pe tehnologiile inteligente. Acesta vine cu 2 niveluri Tizen bazate pe interfaţa inteligentă mult îmbunătăţită. Partea de jos afişează până la 40 de aplicaţii, în ordine aleatorie, aplicaţii însemnând surse externe şi tuner-ul, precum şi servicii de streaming şi jocuri. Partea de sus afişează link-uri către conţinutul din cadrul aplicaţiei ce a fost pus în evidenţă la nivelul de jos. Nu există nicio îndoială că există o mulţime de cuvinte de spus despre caracteristicile şi performanţa acestuia şi cu siguranţă existând câteva inovaţii ascunse în interior, lăsând sentimentul de veneraţie.

Pro: SUHD 4K Ultra HD, funcţii şi tehnologii inteligente

Contra: preţ