Whirlpool WKIO 3T123 6P – dotată cu functii si tehnologii

Preț Whirlpool WKIO 3T123 6P

Mașina de spălat vase, în ultimul timp a devenit o necesaitate pentru gospodine, deoarece timpul este foarte scurt și spălarea vaselor ar reprezenta o muncă în plus, dar în același timp necesară. Prețul acesteia este destul de accesibil și vine la reducere. Dacă ești în cautarea unui astfel de produs electrocasnic, întră pe platforma magazinului online și comandă.

Aspect  Whirlpool WKIO 3T123 6P

Dispune de o carcasă de culoare alb, creată cu un design compact, ce poate fi perfect  încorporată  în mobilierul unei bucătării, datorită dimensiunilor sale de 82 x 59.5 x 57 cm, lățimea acesteia fiind de 60 cm.  Practic se va confunda cu mobilierul. Panoul de comandă de tip LED este dispus pe marginea ușii de deschidere.

Caracteristici Whirlpool WKIO 3T123 6P

Mașina de spălat vase Whirlpool WKIO 3T123 6P deține o capacitate de 14 seturi de vase și face parte din clasa de eficiență energetică A++. A fost creată pentru a fi perfect încorporată în mobilierrul bucătăriei și deține 10 programe de spălare a vaselor. Controlul se face în sistem electronic și dispune de opțiunea de încărcare la jumătate, fiind utilă pentru situațiile când mașina de spălat vase nu este încărcată la maxim. Programul intensiv este dedicat spălării vaselor și oalelor cu un grad ridicat de murdărie. la o temperatură de 65 grade, având un consum de 14 l de apă și 1,5 kw/h energie electrică. Programul rapid spală vasele într-un interval de 30 minute, la o temperatură de 50 grade fără a le usca. Programul Bio/Eco este un program economic dat de clasa de eficiență energetică A++, care spală vasele la o temperatură de 50 grade, într-un interval de 4 ore, consumând doar + l de apă și 0,93 kw/h. Programul prespălare spală vasele cu o cantitate de 4,5 l de apă rece. Opțiunea Daily 60  este destinat spălării zilnice la o temperatură de 50 grade și o durată de 90 minute. Funcția pahare este destinată spălării vaselor din sticlă sau foarte sensibile la o temperatură de 45 grade cu o durată de 100 minute. Overnight-silentios oferă un grad redus de zgomot în timpul spălării, reducând presiunea apei. Programul are o durată de 210 minute la o temperatură de 50 grade. Cu funcția Power Clean oalele și vasele din coșul inferior sunt spălate cu un jet puternic, în timp ce paharele și vasele din sticlă din coșul superior sunt ferite de acesta.  Temperatura poate fi setată pe 4 nivele.  Opțiunea Multizone  are rolul de a spala separat pe fiecare coș în parte,  rafturile sunt pliabile iar  picioarele sunt ajustabile.  Tehnologia Al 6-lea Simt spală eficient și oferă consum redus la apă, detergent și la energia electrică. De la panoul de control se poate seta funcția de programare întârziată, se poate vedea indicatorul de sare și indicatorul pentru terminarea programului.

whirlpool-wkio-3t123-6p

Review  Whirlpool WKIO 3T123 6P

Mașina de spălat vase încorporabilă  Whirlpool WKIO 3T123 6P  a fost creată pentru a se încadra perfect în mobilierul bucătăriei. Dispunând de funcții și tehnologii, aceasta spală vasele de bucătărie într-un mod eficient și profesional, dar în același timp oferind economie la apă și energie electrică, grație tehnologiei Al 6-lea simț. Deține o capacitate de 14 seturi de vase și un număr de 10 programe speciale pentru fiecare categorie de vase, oferind in consum redus de energie electrică pe ciclul de spălare de 0,82 kw și un consum al apei de 6 litri pe un ciclu de spălare. Design-ul acesteia este foarte simplu, cu o carcasă ce se poate confunda cu mobilierul bucătăriei.  Dacă îți dorești o mașină de spălat vase performantă și eficientă, îți recomand Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P.

Pro: tehnologia Al 6-lea simț, funcții speciale

Contra: nu deține