Caso MCG 30 CHEF 3370 – design, calitate si eficienta

Preţ Caso MCG 30 CHEF 3370

Caso este o firmă germană de electrocasnice care combină funcţionalitatea şi beneficiile produselor cu un design strălucitor. Preţul cuptorului cu microunde Caso MCG 30 CHEF 3370 este destul de accesibil, având o garanţie inclusă de 24 de luni, şi este dat de utilitatea şi de funcţiile speciale pe care le deţine. Produsul se remarcă cu precădere, la unul dintre cele mai mari magazine online din România.

Aspect  Caso MCG 30 CHEF 3370

A fost creat cu un design inovator, modern şi elegant, dând un aer misterios şi lăsând privitorul să-i ghicească destinaţia. Carcasa este de culoare gri iar uşa dispunând de un geam termorezistent de culoare neagră. Este destinat oricărei bucătării, dând acesteia un stil deosebit. Eficienţa sa este dovedită şi vine în combinaţie cu aspectul său inovator. Dimensiunile sale sunt de 540 x 420 x 300 mm şi are o greutate de 17,3 kg, putând fi dispus oriunde în bucătăria ta.

Caracteristici Caso MCG 30 CHEF 3370

Cuptorul cu microunde Caso MCG 30 CHEF 3370 are o capacitate destul de mare, de 30 litri, fiind dotat cu un cuptor ce are o putere de 900 W şi un grill ce are o putere destul de mare, de 1200 W. Panoul de comandă este de tip digital, putând selecta funcţiile dorite. Acesta a fost dotat cu un număr de 9 programe dovindindu-şi eficienţa în programul de dezgheţare, care este foarte important, deoarece nu trebuie să aştepţi să se degheţe alimentele pentru a putea fi preparate. Funcţia de gătire cu aburi, fiind dedicată în special preparării legumelor, funcţia de blocare a uşii cuptorului pentru protecţia copiilor, timer, ceas, convecţie şi funcţiile speciale combi grill cu microunde, pentru prepararea rapidă şi eficientă a fripturii şi a peştelui şi setarea temperaturii la cald. A fost dotat cu sistem de iluminare interioară, pentru a putea vedea etapele preparării alimentelor. La interior acesta a fost dotat cu pereţi din oţel inoxidabil, ceea ce îi dă rezistenţă în timp. Acest cuptor cu microunde îndeplineşte toate funcţiile unui cuptor de acest gen, putând fi folosit pentru prepararea şi încălzirea alimentelor solide şi a alimentelor lichide.

caso-mcg-30-chef-3370

Review Caso MCG 30 CHEF 3370

Cuptorul cu microunde Caso MCG 30 CHEF 3370 a fost dotat cu putere mare atât pentru funcţia de cuptor cât şi pentru cea de grill. Dotat cu diverse sisteme şi funcţii acesta îşi justifică preţul pe deplin. Calitatea lui este incontestabilă şi este dedicat preparării şi încălzirii alimentelor atât în stare solidă cât şi în stare lichidă. Are un design deosebit cu o carcasă de culoare gri şi uşa din sticlă termorezistentă de culoare neagră, ce il face să arate deosebit de modern şi elegant. Cuptorul cu microunde, în general, reprezintă o necesitate în bucătărie, fiind indicat mai ales persoanelor foarte ocupate care au timpul limitat.

 

Pro: eficient, putere mare, funcţii speciale

Contra: preţ