Whirlpool MWD 122 SL – incalzeste si gateste

Preţ Whirlpool MWD 122 SL

Un cuptor cu microunde care vine cu un preţ avantajos şi o garanţie de 24 de luni. Whirpool se remarcă din nou, de data aceasta cu eficientele cuptoare cu microunde, destinate bucătăriei. Acest cuptor cu microunde Whirlpool MWD 122 SL se gaseşte la unul dintre cele mai mari magazine online din România, putând fi comandat din confortul casei tale.

Aspect Whirlpool MWD 122 SL

Un produs cu un design compact având  o greutate de 11,7 kg şi dimensiunile de 285 x 456 x 355 mm. Acesta se poate aşeza oriunde în bucătăria ta, dispus pe blatul dulapului sau dispus pe un suport special, să-ţi fie cât mai la îndemână. A fost dotat cu o carcasă de culoare argintie, ce dă bucătăriei o notă deosebită, având dispus pe partea dreaptă un panou digital pentru comenzi.

Caracteristici Whirlpool MWD 122 SL

Un cuptor cu microunde ce are o capacitate de 20 l, fiind dotat cu un cuptor ce deţine o putere de 700 W şi un grill cu o putere de 800 W. La panou de comandă digital este de tip LED, se pot  face comenzile de încălzire a mâncării, coacere, grătar pentru legume şi carne sau peşte. Acesta nu dispune de funcţii speciale, cum ar fi cea de dezgheţare, care reprezintă una  dintre funcţiile principale. Dispune de 7 nivele de putere pentru încălzirea mâncării sau prepararea la grill, un timer pentru setarea timpului de preparare şi un ceas. Mai deţine un sistem de distribuţie 2D a microundelor, reprezentând tipul de distribuţie a câmpului magnetic. In interiorul cuptorului de află un suport pentru placa rotativă din sticlă. Această placă din sticlă este dedicată pentru toate metodele de gătit, deoarece pe ea se vor colecta picăturile de grăsime, precum şi alte particole alimentare. Grătarul din sârmă deţine funcţiile oricărui alt grătar standard, dar se poate folosi şi pentru rumenirea alimentelor. La acest cuptor cu microunde se poate încălzi atât mâncarea solidă cât şi  apa, supa, cafea, ceai sau orice aliment lichid, iar dacă în conţinutul lor există ouă sau smântână trebuie setată o putere mai mică. Ca şi la metodele standard de gătit, alimentele reîncălzite, trebuie să fie încălzite întotdeauna până se atinge punctul fierbinte.

whirlpool-mwd-122-sl

Review Whirlpool MWD 122 SL

Cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 122 SL este destinat încălzirii alimentelor solide şi lichide, dar şi pentru a prepara la grătar friptură sau peşte. Acesta are puteri separate pentru cuptor şi grill, puterea cuptorului fiind de 700 W iar cea pentru grill de 800 W. Dotat cu panou de comandă digital, setările şi comenzile se fac de pe acest panou. Acesta este dotat cu un design modern, de culoare argintie şi este foarte util într-o bucătărie modernă, mai ales când timpul îţi este limitat.

Pro: eficient, putere mare de încălzire

Contra: nu deţine funcţia de dezgheţare