Severin MW9675 – cu display multifuncTional

Preț Severin MW9675

Severin este o companie germană cu tradiție de peste 2 secole, specializată în producția de aparate electrocasnice pentru bucătărie. Prețul este accesibil și poate fi comandat de pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online din România.

Aspect Severin MW9675

Ca și aspect acesta are un design compact, cu o carcasă de culoare argintie și ușa cu geam termorezistent transparent cu ramă de culoare neagră și mâner dispus vertical. Pe partea dreaptă este dispus un panou LCD pentru informații, un număr de 7 butoane și un buton rotativ. De pe acest panou de comandă se pot seta toate funcțiile deținute de acest cuptor cu microunde. Dimensiunile acestuia sunt de   49 x 40.5  x  29,5 cm și poate fi așezat pe blatul dulapului sau pe un suport special.

Caracteristici Severin MW9675

Este un cuptor cu microunde, ce deține o capacitate de 23 litri, având funcțiile de cuptor și grill. Puterea cuptorului are o ieșire de 800 W iar grill-ul are o putere de ieșire de 1200 W. Pe panoul de afișaj de tip LCD sunt afișate funcțiile celor 10 programe pe care le deține. Carcasa este rezistentă la căldură iar cu funcția convecție mâncarea este încălzită într-un timp foarte scurt, temperatura ajungând până la nivelul de 190 de grade.  Înălțimea cuptorului la interior fiind de 19 cm,  se pot băga și recipiente ceva mai înalte decât o farfurie obișnuită. Placa turnată de aproximativ 27 cm este detașabilă putând fi scoasă și spălată. Grătarul pentru grill se poate ajusta deoarece este creat cu două înălțimi diferite. Fiind dotat cu sistemul bucătar auto, cele 10 funcții își vor face singure programul. Ceasul de pe panoul de comandă este setat pentru 24 de ore de funcționare. Setările de alimentare pentru microunde sunt în număr de 4. La acest cuptor cu microunde se poate încălzi mâncarea, se poate preapara un grătar, fiind eficient mai ales pentru cei care locuiesc la bloc și nu au posibilitatea de a face un grătar afară și se poate încălzi conținutul lichid. Dacă vrei să faci un preparat la cuptorul cu microunde, nu trebuie decât să setezi programul de pe panou.  Funcția de decongelare are rolul de a decongela produsele înghețate, scurtând timpul de așteptare și putând prepara mâncarea într-un timp mult mai scurt.

severin-mw9675

Review Severin MW9675

Un cuptor cu microunde care are rolul de a încălzi alimentele solide și lichide, funcția de grill pentru prepararea grătarelor de carne sau de pește, precum și funcția de decongelare a alimentelor scoase de la congelator. Puterea deținută pentru cuptorul cu microunde este de 800 W iar pentru grill 1200 W. Acesta reprezintă o necesitate în bucătărie mai mult decât un moft, și este ideal pentru persoanele care nu dispun de timp pentru gătit. A fost ceat cu un design compact având o carcasă termorezistentă de culoare argintie, ce va da bucătăriei un aer modern și elegant.

Pro: display LCD, design modern, funcția de decongelare

Contra: preț ridicat, nu detine garantie