Daewoo DWD-FV2023B – cu functii speciale

Preţ Daewoo DWD-FV2023B

Grupul coreean Daewoo vine cu o nouă inovaţie a maşinii de spălat seria  DWD-FV2023B, care se remarcă prin design-ul inovator şi prin programele cu funcţii speciale de spălare. Preţul acesteia este unul mediu, însă se justifică prin calitatea deosebită  şi prin eficienţa pe care o deţine. Preţul se află la reducere având o garanţie de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Aspect Daewoo DWD-FV2023B

Ca şi aspect, Daewoo DWD-FV2023B vine cu o faţă nouă,  care se remarcă prin carcasa din inox de culoare Silver. Hubloul de dimensiuni destul de mari, ce are o deschidere de 180 grade, cu tamburul din oţel inoxidabil, este încadrat de o ramă de culoare neagră. Panoul de afişaj de tip LED, se afla dispus pe partea dreaptă, sertarul pe stânga iar butoanele cu programe se află pe mijloc. Dimensiunile sale sunt de  84.5 x 59.7 x 52.7 cm şi are o greutate de 71 kg. Aceste dimensiuni mici o fac să se încadreze perfect în orice baie sau bucătărie, fără să incomodeze.

Caracteristici Daewoo DWD-FV2023B

O maşină de spălat rufe fiabilă, cu încărcare frontală, ce face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică A+++. Capacitatea de încărcare a acesteia este de 7 kg şi are o viteză de rotaţie de 1000 de rotaţii pe minut. Pentru spălare rufelor în cel mai uşor mod cu putinţă aceasta a fost dotată cu un număr de 11 programe de spălare, unele cu funcţii speciale. Programul rapid are un timp de spălare de 15 minute şi este destinat spălării uşoare a rufelor care nu sunt murdare dar trebuiesc împrospătate. Program Baby Care spală rufele bebeluşilor eficient, clăktindu-le suplimentar pentru a elimina orice urmă de detergent. Programul stoarcere şi evacuare se realizează printr-o stoarcere suplimentară şi eliminarea apei uzuale, lăsând rufele aproape uscate. Programul bumbac este destinat spălării lenjeriei de pat, a lenjeriei intime, halate de baie etc., având o durată de 120 minute la o temperatură a apei de 60 gtade. Programul lână spală tesăturile din lână la o temperatură de 40 geade, având o durată de spălare de 65 minute. Programul sintetice spală rufele la o temnperatură de 40 de grade, având o durată de 80 minute. Programul consum redus de energie spală rufele cu apă rece, oferind un consum redus de energie electrică. Programul mix spală toate tipurile de ţesături într-un singur ciclu de spălare la o temperatură optimă şi un timp mediu de spălare. Programul spălare manuală este destiunat spălării rufelor care în mod normal se spală de mână. Programul sport este destinat spălării articolelor de sport, printr-o spălare rapidă şi foarte uşoară. A mai fost dotată cu funcţia de autocurăţare, programare întârziată oferind posibilitatea spălării rufelor la o oră preferată de tine şi informaţii pe display.

daewoo-dwd-fv2023b

Review Daewoo DWD-FV2023B

Maşina de spălat rufe Daewoo DWD-FV2023B se încarcă frontal, are o capavitate de încărcare de 7 kg de rufe uscate şi face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ care garantează cel mai mic consum de energie electrică. Cu funcţia de stoarcere şi evacuare, maşina de spălat elimină şi cea mai mică picătură de apă, lăsând rufele aproape uscate şi bune de călcat. Deţine un număr de 11 programe de spălare a ţesăturilor, pe fiecare categorie în parte. Fiecare program de spălare are o anumită  durată de spălare şi o anumită temperatură a apei în funcţie de program. Design-ul este deosebit având o carcasă din inox de culoare silver şi un panou LED care oferă informaţii despre timpul rămas la spălare, precum şi multe alte informaţii. Garanteaza cel mai mic consum de energie electrică pe termen lung, economisind  vizibil cu fiecare factura pe care o primeşti. Preţul deşi este unul mediu, dispune o reducere semnificativă, economisind banii de buzunar. Se recomandă tuturor familiilor şi chiar şi celor singuri, deoarece dispune de programul consum redus de energie.

Pro: clasa de eficienţă A+++, preţ la reducere

Contra: nu deţine tehnologii de vârf