Samsung 70KU6072 – un profesor virtual

Preţ Samsung 70KU6072

Creat pentru a fi vizualizat, această serie 70KU6072 face parte din gama de lux a televizoarelor de  la Samsung. Preţul său vine cu o garanţie a produsului pentru o perioadă de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere. Când e vorba de Samsung preţul nu mai contează, fiind vorba de tehnologie avansată şi o calitate performantă a culorilor şi contrastului.

Aspect  Samsung 70KU6072

Deţine o carcasă de culoare neagră, foarte subţire, model slim cu o ramă ce încadrează un display în culori senzaţionale. Acesta nu este doar un simplu televizor, ci reprezintă o platformă interactivă educaţională, captivând copiii, cu imaginile senzaţionale. Dimensiunile sale fără stand de 1572.3 x 908.4 x 63.7 mm, iar cele cu stand de 1572.3 x 990.3 x 378.3 mm şi având o greutate de 31,1 kg, îl fac atrăgător atât pentru membrii familiei indiferent de vârstă cât şi pentru copiii de la scoală sau grădiniţă.

Caracteristici  Samsung 70KU6072

Samsung 70KU6072 este un Smart Tv de tip LED cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio este de tip Stereo şi are o ieşire a sunetului de 20W. Deţinând caracteristicile superioare de sunet DTS,  Studio Sound 5.1,  Dolby Digital Plus,  Wallmount Sound Mode şi  Multiroom Link,  oferă un sunet perfect fără distorsiuni. Diagonala ecranului este de 176 cm, cu rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli 4K Ultra HD, în aspect imagine 16:9, deţinând un contrast dinamic de tipul Mega Contrast, ce dă luminozitate ecranului în contrast cu negru intens. Caracteristicile superioare de imagine Motion Rate 100,  PQI 1300,  High Dynamic Range,  Micro Dimming,  PurColor,  Contrast Enhancer,  Auto Motion Plus,  Film Mode şi Natural Mode Support îi dau performanţă şi culori senzaţionale. Tunerul digital de tip DVB T/C este dotat cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, deţinând caracteristica specială Player multimedia integrat. Conexiunile se fac cu Wi-Fi integrat şi LAN  ce permit conectarea la internet, şi prin conectorii Slot CI+, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, 2 intrări componente şi o ieşire audio digitală.

led-smart-samsung-176-cm-70ku6072

Review Samsung 70KU6072

Bazat pe tehnologia Tizen,  performanţa televizorului Samsung 70KU6072 permite acces la toate aplicaţiile smart. Procesorul Quad Core permite un răspuns rapid la aplicaţii astfel încât poţi trece de la un canal la altul reacţionând instantaneu. Cu aplicaţia Smart View poti reda de pe Smartphon orice conţinut direct pe ecranul televizotului şi invers. Tehnologia Pur Color optimizează culorile astfel încât imaginile sunt senzaţionale, oferind un spectru larg de culori atrăgătoare, apropiate de cele naturale. Funcţia EduPedia de la Samsung oferă conţinut educativ cu ajutorul unei platforme personalizate, putând afla informaţii de acasă pentru diverse materii şcolare, atât pentru liceu cât şi pentru mediul academic. Copilul preşcolar sau şcolar  poate învăţa să se concentreze cu ajutorul  funcţiei Ascendia. Design-ul este foarte atrăgător, având o carcasă de culoare neagră şi împreună cu dimensiunile pe care le deţine, casa ta va arăta ca un cinematograf sau ca un centru de educaţie pentru copiii tăi. Dacă îţi doreşti un televizor performant cu funcţii şi tehnologii avansate, îţi recomand Televizorul LED Smart Samsung, 176 cm, 70KU6072, 4K Ultra HD.

Pro: funcţii şi tehnologii inovatoare, dimenisuni mari, 4K Ultra HD

Contra: preţ