Heinner HWM-5080 – masina de spalat cu 5 ani garantie

Nu esti interesat sa dai multi bani pe o masina de spalat sau pur si simplu nu ai multi bani alocati in buget pentru o masina de spalat. Indiferent de situatie vrei totusi ceva ce nu se va strica la prima spalare si sa fie si rezonabila ca pret, mai ales ca stai si singur.

Heinner HWM-5080 este perfecta pt singuratici si nu numai, avand capacitatea de incarcare de 5 kg, nu trebuie sa stai sa astepti sa ti se umple cosul de rufe ca sa bagi la spalat.

Masina de spalat Heinner HWM-5080 este de dimensiuni 85×59.5×47(lxLxA cm), material cuva din inox si material tambur din polipropilena si tip de incarcare frontala.

Clasa de eficienta energetica este A+ , la un pret ieftin clasa energetica A+ face parte din clasa energetica superioara. Cu viteza de centrifugare de 800 rpm(rotatii pe minut), Heinner HWM-5080 protejeaza hainele sensibile de deteriorare si rupere.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080

Ca numar de programe, acesta are 8 programe, dintre cele mai importante si mai uzuale ar fi programul rapid de spalare de 15 minute care ajuta cand esti in criza de timp dar trebuie sa curati bluza preferata pana maine.

Heinner HWM-5080 are program special de autocuratare, cu totii stim ca masina noastra de spalat are nevoie de cate o curatare din cand in cand, mamele noastre dau drumul la un program oarecare de spalare si pun diferite substante de curatare, cu programul special de autocuratare nu trebuie sa mai facem asta, masina isi face treaba singura. De asemenea, aceasta are un program de centrifugare pentru situatiile in care hanele tale nu sunt stoarse indeajuns sau ai spalat la mana ceva si doresti doar stoarcere.

In materie de functii Heinner are un control electronic al balansului, reglarea temperaturii si sistem de detectare a spumei.

De cele mai multe ori ne uitam la pret si la calitatea, cei drept aceasta masina de spalat Heinner HWM-5080 nu are foarte multe functii si programe dar are calitate, este simpla de folosit si are toate dotarile importante pe care o masina de spalat le poate avea. Pe vremea bunicii spalam la mana, asa ca acum ne putem bucura la un pret modest de o masina de spalat modesta dar buna.

Aceasta masina de spalat vine cu o garantie de 5 ani, oferta valabila pana pe 15 mai 2015.