Daewoo RN-307RDQB – raceste uniform tot compartimentul frigiderului

Aparatul frigorific sau răcitorul cum era denumit pe timpuri, a reprezentat și reprezintă aparatul electrocasnic cel mai important, deoarece acesta dă garanție produselor alimentare, păstrându-le în condiții optime.

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB face parte din clasa de eficiență energetică A+ și deține tehnologia No Frost. Aceasta are o capacitate totală de 305 l, din care capacitatea frigiderului, ce se află in partea superioară a combinei frigorifice, este de 221 litri, iar capacitate congelatorului ce se află în partea de jos a combinei frigorifice, este de 84 litri.

Daewoo RN-307RDQB

Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă pentru depozitarea alimentelor și a recipientelor cu mâncare, și un sertar pentru legume și fructe. Dotat cu funcția Farmer’s Case acesta oferă un spațiu larg de depozitare a legumelor și a fructelor, păstrându-le proaspete pentru o lungă perioadă de timp. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat, nefiind nevoie de o acțiune mecanică. Sistemul de răcire No Frost împreună cu funcția Multi Air Flow, distribuie uniform curenții de aer rece în tot compartimentul frigiderului, evitând formarea gheții pe pereții acestuia. Ușa frigiderului este dotată cu 3 suporturi pentru sticle și borcane, un suport pentru unt și brânză, precum și un disperser pentru apă. Atât ușa frigiderului cât și cea a congelatorului au deschidere standard pe dreapta și sunt reversibile, pentru a le dispune în funcție de orientarea combinei frigorifice în bucătăria ta. Mânerele dispuse orizontal sunt încorporate.

Congelatorul deține un număr de 3 compartimente pentru depozitarea cărnii, a peștelui precum și a legumelor pentru iarnă, având o capacitate de congelare de 3 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare este automat, la fel ca și cel al frigiderului.

Aceasta este dotată cu sistem antibacterian Deodorizer și funcție împotriva mirosurilor, ce are rolul de a neutraliza mirosurile neplăcute și de a ține la distanță bacteriile și virusurile. Acest sistem evită formarea mucegaiului pe pereții frigiderului. Fiind dotat cu un panou de control frontal, Display Touch Control, dispus pe ușa frigiderului, vei putea regla temperatura acestuia în două moduri: Eco și Super, fără a mai fi nevoie să deschizi ușa frigiderului.

Această combină frigorifică are un design cu carcasă de culoare neagră, oferindu-i eleganță si modernism, având dispus la partea exterioară logo Daewoo, panoul de afisaj și disperserul pentru apă. Dispus în bucătăria ta va face să fie invidiat de orice musafir. Iluminarea interioară este asigurată de sistemul de iluminare Crystal LED ce te va ajuta să găsești cu ușurință un produs ce este depozitat, fără a mai fi nevoie să scoți oalele pentru a vedea. In același timp, acest sistem economisește energia electrică. Dimensiunile Combinei frigorifice Daewoo RN-307RDQB sunt de 187 x 59,5 x 65 cm și are o greutate de 67 kg.

Prețul acestei combine frigorifice  este dat de tehnologia și de funcțiile pe care le deține, iar dacă îți dorești o combină frigorifică performantă și în același timp elegantă și modernă, pe aceasta v-o recomand.