Samsung AR09KSFPEWQNZE – Consum energetic zero în regim standby

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE deține tehnologia Inverter a compresorului de tip BLDC, are o capacitate de răcire de 9000 BTU, făcând parte din clasa de eficiență energetică la încălzire A, cu o putere consumată de energie electrică la încălzire de 910 W și din clasa de eficiență energetică la răcire, A+, cu o putere de energie consumată la răcire de 780 W. Coeficientul randament sezonier la răcire SEER este de 5,6 iar coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 3,8. Pentru a asigura încăperii un aer proaspăt și curat, acesta a fost dotat cu un filtru Full HD 60, ce elimină orice urmă de praf, bacteriile și virusurile, oferind un aer curat, igienic și proaspăt. Acest filtru trebuie întreținut prin spălarea cu apă caldă, pentru a asigura calitatea aerului din încăpere.

Samsung AR09KSFPEWQNZE

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE a fost dotat cu funcția de ventilare, ce face ca aerul cald din încăpere să fie mișcat și nu răcit, creat special pentru persoanele cu probleme de sănătate ce nu pot suporta aerul rece. Cu funcția de încălzire, te poți încălzi pe perioadele reci ale iernii. Funcția de dezumificare are rolul de a reduce umezeala din încăpere, pentru a nu se forma mucegaiu pe pereți. Cu funcția Sleep/Night Mode vei acea un somn liniștit, la o temperatură preferată de tine. Acesta mai deține și alte funcții speciale precum protecție antibacteriană, ce nu va permite pătrunderea bacteriilor și a virusurilor în încăpere, Mod Turbo ce va răci încăperea într-un mod foarte rapid, funcția Comfort Cool creat special pentru momentele de odihnă, Single User Mode ce duce la un plus de eficiență energetică și 2 Step Cooling ce asigură o răcire eficientă într-un interval de timp foarte scurt. Funcția de auto-restart va face ca aparatul de aer condiționat să-și reia funcțiile, în cazul în care s-a produs o întrerupere de curent electric.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 660 x 475 x 242 mm și are o greutate de 22,5 kg, iar dimensiunile unității interioare sunt de 820 x 285 x 215 mm și are o greutate de 8,2 kg. Nivelul de zgomot a unității exterioare este de 63 dB iar cel al unității interioare este de 56 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot mediu, ce nu va deranja vecinii iar auzul tău va fi protejat de efectele sonore.

Designul aparatului de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE este foarte modern, având linii curbe, cu carcasa de culoare alb imaculat, iar dispus pe perete va da casei tale un aer modern și un stil elegant. Prețul acestui aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE nu este foarte mare și dacă iți dorești un aparat de aer condiționat performant și util, ți-l recomand cu toată încrederea.