Trotec PAC 2000 S – 7000 BTU si pret foarte bun

Când vine vara, ideal ar fi să-ţi dotezi casa cu un aparat de aer condiţionat care să-ţi asigure un climat optim, răcoros şi confortabil. De ceva timp piaţa a fost invadată cu aparatele de aer condiţionat portabile, ce sunt foarte uşor de utilizat datorită sistemului de simplu de instalare. Practic acesta nu are nevoie de o instalare complicată, care să necesitate o echipă profesională, ci doar de un furtun lung de 1,500 m cu diametrul de 120 mm, pentru eliminarea aerului cald.

Aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 S are o capacitate de răcire de 7000 BTU având un debit maxim de 320 mc/oră. Acesta face parte din clasa energetică A pentru răcire şi are o putere consumată la răcire de 700 W. Funcţia de dezumificare cu care este dotat acest aparat de aer condiţionat, ajută la eliminarea umidităţii şi implicit la evitarea apariţiei mucegaiului pe pereţii încăperii. Acestă dezumificare are un volum maxim de absorbţie de 1,0 litri/oră.

Trotec PAC 2000 S

Cu funcţia Timer poţi programa aparatul de aer condiţionat să pornească sau să se oprească la o oră dorită de tine. În felul acesta vei putea programa aparatul să pornească cu o oră înainte de a ajunge acasă, creând un mediu ambiant plăcut şi răcoros. Cu funcţia Auto, la pornirea aparatului senzorii simt temperatura din încăpere şi o aduc la un nivel optim, agreat de tine. Cu funcţia Mod ventilaţie, aparatul de aer condiţionat mişcă aerul cald din încăpere, fără să-l răcească, fiind ideal pentru persoanele cu probleme de sănătate sau care nu suportă aerul rece.

Ventilatorul deţine o singută treaptă de ventilaţie. Are un nivel optim de zgomot, de doar 52 dB, ceea ce îl face destul de silenţios. Dimensiunile sale sunt de 305 x 420 x 636 mm şi are o greutate de 23 kg. Designul este unul revoluţionar, cu linii curbe fine, având o carcasă dintr-un material de calitate, într-o combinaţie de culori de gri cu alb, având dispus pe partea frontală logo Trotec, iar în partea superioară panoul de afişaj tip display cu funcţiile şi programele pe care le deţine. Acestea pot fi acţionate cu telecomanda din dotare.

Transportul se realizează cu ajutorul celor patru roţi care sunt dispuse la baza aparatului şi cu ajutorul celor două mânere încorporate. Preţul său este destul de mic şi poate fi achiziţionat împreună cu furtunul şi chitul pentru instalare, ce sunt incluse în pachet. Dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat care să-ţi ofere avantaje pe bani puţini, îţi recomand aparatul de Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 S.